Cento%

Koop een zak Cento% Oro Fairtrade koffiebonen en doe mee aan de #fairtradechallenge

Doe mee met de World Fairtrade Challenge en sluit je aan bij miljoenen coffeelovers die koffieboeren steunen in hun strijd tegen de effecten van klimaatverandering. De World Fairtrade Challenge vindt plaats tijdens de Fairtrade Week (7 t/m 15 mei) en heeft als doel om een recordaantal kopjes Fairtrade koffie te drinken. Doe mee aan de grootste Fairtrade coffee break op aarde!

When good…is not good enough!
KoffiePartners introduceert Cento%, het nieuwe eigen merk prestigieuze espressobonen en de unieke samenwerking met Cordaid en Made Blue.
Cento% Oro is gebaseerd op een melange van de allerbeste kwaliteit 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange heeft een mild zuurtje en een zeer zacht en romig mondgevoel. Karamel en een klein fruitig bittertje maken de smaak compleet. Deze koffiebonen komen het beste tot hun recht als espresso of lungo.

Cento% Nobile is gebaseerd op een melange van 100% Arabica bonen waarvan het grootste deel Yellow Bourbon Arabica uit Brazilië met de smaak van pure chocolade. Een bitterzoete verleiding die je niet kunt weerstaan met een zachte maar volle romige afdronk. Cento% Nobile komt het best tot zijn recht als lungo.

Door de samenwerking met Cordaid en Made Blue neemt Cento% haar verantwoordelijkheid voor een beter leven van onze medemens zeer serieus. Van iedere verkochte doos Cento% garanderen wij 1000 liter schoon drinkwater voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden.

  • 100% Finest Arabica
  • 100% Strictly High Grown
  • 100% Biologisch (Cento% Oro)
  • 100% Fairtrade / Max Havelaar keurmerk (Cento% Oro)
  • 100% Co2 neutraal
  • 100% Aluminium vrij
  • 100% Maatschappelijk verantwoord

 

 

 Hockey Jerseys Cheap