KoffiePartners

KoffiePartners levert al meer dan 30 jaar koffieautomaten voor bedrijven, organisaties en horeca. Wij leveren uitsluitend automaten geselecteerd van gerenommeerde merken.

KoffiePartners is een professionele organisatie die sterk groeit. Dit is te danken aan onze aandacht voor een constante kwaliteit van onze koffiesoorten, onze betrouwbare koffiemachines en vooral onze snelle en vakkundige service. Dit alles met slechts één doel: u lekkere koffie serveren op het werk.

Wij zijn altijd dicht bij u in de buurt. KoffiePartners is één van de vijf Coffee Fresh vestigingen en heeft een ruime showroom waar u als klant gemakkelijk een bezoek kunt afleggen. Wij nodigen u dan ook graag uit om onze koffiemelanges te komen proeven en direct persoonlijk advies te krijgen over de koffieautomaat die bij uw bedrijf past.

Onze ambitie is om aan uw koffiewensen te voldoen en u volledig te ontzorgen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid assortiment van verschillende koffieautomaten samengesteld. Daarnaast bieden wij een breed scala aan koffiemerken van hoogwaardige instantkoffie tot filterkoffie en de meest duurzame arabica espressobonen. Om uw keuze verder te vergemakkelijken hebben wij kant en klare concepten: van biologisch en duurzaam tot extra voordelig met ons eigen merk; Coffee Fresh.
Wij leveren aan bedrijven van honderd tot duizenden medewerkers maar zijn ook bedrijven vanaf 10 medewerkers graag van dienst.

Onze meer dan 1500 bedrijven zijn inmiddels fans, sterker nog, echte Partners geworden!
KoffiePartners levert koffie en koffiemachines waar je blij van wordt, jarenlang.

KoffiePartners, al 25 jaar specialist in koffie en koffiemachines.