Nieuw: NESCAFÉ espressobonen concept

Profiteer tijdelijk van €250 korting op NESCAFÉ espressomachines!

U geeft uw klanten weleens wat extra’s. Wij u ook. Daarom ontvangt u ter introductie van het nieuwe NESCAFÉ Espressobonen concept €250,- korting op een nieuwe NESCAFÉ espressomachine. Daarnaast ontvangt u bij deze aanbieding ook nog eens gratis NESCAFÉ serviceartikelen ter waarde van € 25,-. Deze actie loopt van 1 oktober 2017 t/m 28 februari 2018.

Lees hieronder meer over de nieuwe koffieblends & espressomachines van het NESCAFÉ espressobonen concept.

Meer informatie over deze NESCAFÉ actie?

Wilt u meer weten over de actie of heeft u interesse in een nieuwe NESCAFÉ espressomachine, bekijk dan de actiefolder en neem contact op met onze verkoopafdeling via verkoop@koffiepartners.nl. of vraag direct een offerte aan via de button rechts onder de afbeelding.

 
NESCAFÉ Espresso bonenconcept| Nieuwe espressbonen blends | KoffiePartners

Drie nieuwe espresso blends!

Hoe verschillend ondernemingen ook zijn, zo gelijk zijn ze als het gaat om goede koffie op het werk. Daarom introduceert NESCAFÉ drie nieuwe koffieblends, die bestaan uit een zorgvuldige selectie van de beste Arabica- en Robustabonen, duurzaam geproduceerd via het NESCAFÉ plan.

Ontdek de nieuwe NESCAFÉ blends!

NESCAFÉ Espressobonen concept| Nieuwe Milano espressomachines | KoffiePartners

Nieuwe Espressomachines

Om het gehele plaatje compleet te maken voegt NESCAFÉ hoogwaardige espresso machines toe aan het portfolio. Afgestemd op de wensen en behoeften van de zakelijke markt: de NESCAFÉ Milano Divino en de NESCAFÉ Milano Primo.

Ontdek de nieuwe NESCAFÉ Milano Divino

Ontdek de nieuwe NESCAFÉ Milano Primo