Technische service & onderhoud

Technische Service & Onderhoud

Vakkundige, snelle technische service is waarschijnlijk het allerbelangrijkst voor een jarenlange zorgeloze koffievoorziening. KoffiePartners onderscheidt zich met kwaliteit en snelheid. Wij hebben inmiddels 30 jaar ervaring met alle merken koffiemachines en weten hoe storend het is als u onverhoopt niet kunt genieten van uw favoriete koffie. Onze monteurs zijn goed opgeleid en dankzij ons online Relyon systeem kennen wij niet alleen uw machine van binnen en van buiten, wij weten ook precies welke monteur op een steenworp afstand bij u is mochten er zich storingen voordoen.

Onze ervaren service monteurs verzorgen de plaatsing van uw machine, verzorgen het jaarlijkse onderhoud en zijn uw vraagbaak bij storingen.

Onderhoud van uw koffiemachine

Goed onderhoud is cruciaal om lang van uw koffiemachine te genieten. KoffiePartners heeft een eigen technische dienst en wij bieden servicecontracten op al onze koffiemachines. Dankzij ons online automatiseringssysteem kennen wij uw machine en zijn wij binnen enkele uren ter plaatse mocht er een (eventuele) storing zijn.

Onze monteurs zijn echte technisch specialisten, koffiekenners en staan u met raad en daad terzijde om een zorgeloze koffievoorziening te garanderen.

Ga direct naar het contactformulier en informeer naar onze scherpe onderhoudscontracten en service tarieven.

Op onze website vindt u per machine alle gebruikshandleidingen in pdf te downloaden. Ook treft u hier de belangrijkste onderhouds- en reinigingstips.