Coffee Fresh

Super compleet & scherp geprijsd – dat is CoffeeFresh!

Jarenlange productontwikkeling en degelijke Nederlandse producenten zijn de basis van Coffee Fresh.

Kies uit 5 verschillende machines, in 4 configuraties, op basis van koffiebonen, fresh brew of instant. Maak het geheel af met creamer, suiker, bekers en verzeker u van top kwaliteit service door onze eigen Coffee Fresh Service monteurs. En Duurzaam? Natuurlijk, onze duurzame koffie heeft het Max Havelaar keurmerk en ook onze kartonnen bekers zijn standaard CO2 neutraal.

Alle Coffee Fresh koffiemachines zijn van Nederlandse makelij. Stuk voor stuk uitvoerig getest en zijn gewoon zeer betrouwbare alleskunners. De Coffee Fresh machines in dit totaal concept zijn er voor espressokoffie, fresh brew- en instantkoffie. Kortom, of het nu gaat om honderden gebruikers of Italian Style espresso’s voor uw directiekantoor, met Coffee Fresh heeft u altijd een passende koffievoorziening.

Coffee Fresh investeert in MVO
Koffie is tegenwoordig meer dan zomaar “een kopje koffie”. Het is een beleving waarbij wij u nét dat beetje meer bieden. En dat beetje meer zit hem niet alleen in kwaliteit en scherpe prijs, maar ook in de bewuste wijze waarop wij met onze producten en diensten omgaan. Of het nu gaat om energiezuinige vrachtwagens, recycling van koffieautomaten, Fair Trade producten of gunstige arbeidsomstandigheden voor ons personeel: “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” is voor Coffee Fresh geen loze kreet. Het is een serieus onderwerp waar we al jaren beleid op voeren en bovenal erg trots op zijn. Voor nu en voor de toekomst!

 
Coffee Fresh koffieconcept, fairtrade, Max Havelaar keurmerk | KoffiePartners
 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Vraag vandaag nog een offerte aan via de bovenstaande button. Onze verkoopafdeling zal uw aanvraag dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.