NESCAFÉ Alegria concept

It all starts with a NESCAFÉ

Kwaliteit & gemak – daar staat het NESCAFÉ alegria koffieconcept voor!

Met een ruim assortiment aan kwalitatieve koffie, melk en cacao + een brede range van flexibele gebruiksvriendelijke koffiemachines van een wereldwijd vertrouwd merk, schenkt u de heerlijkste koffievariaties.

De NESCAFÉ koffieblends variërend van light- tot dark-roasted. Daarnaast bestaat het assortiment uit diverse blends (zowel bonen als instant koffie), elk met een eigen karakter en intensiteit. Ideaal als basis voor uw koffievariaties. Door de brede range aan flexibele en betrouwbare koffiemachines is er altijd 1 geschikt voor uw type organisatie. Van klein tot groot. Voor de perfecte espresso tot een schuimige cappuccino. Van instant tot bonen.

Als officieel Total Solution Operator van Nestlé Professional bieden wij daarom het zeer succesvolle Alegria concept vol trots aan. Kies uit 7 verschillende NESCAFÉ Alegria machines, 6 verschillende NESCAFÉ Alegria koffie blends en maak het geheel af met bijpassende bekers, creamer, suiker en natuurlijk de complete technische service en bezorging van uw bestelling. Makkelijker kan niet! Bekijk de NESCAFÉ Alegria Brochure voor meer informatie.

 

NESCAFÉ Alegria totaalconcept | KoffiePartners
NESCAFÉ Alegria machines | KoffiePartners
 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Vraag vandaag nog een offerte of proefplaatsing aan via de bovenstaande button. Onze verkoopafdeling zal uw aanvraag dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.