Illy & Jura concept

Small office concept: Illy of Jura – voor als u het Senseo tijdperk wel voorbij bent!

Klein maar fijn..

Het Senseo tijdperk wel voorbij maar een grote koffievoorziening met vaste wateraanvoer en afvoer is iets te veel van het goede?
Speciaal voor bedrijven of kantoren tot 8 medewerkers heeft KoffiePartners het slim uitgekiende ‘Small Office Concept”.

Wilt u een zeer compacte, snelle espressomachine zonder gedoe, dan hebben wij met de illy Mitica Professional Systems de ‘Perfecte Koffiepauze’ o.b.v. 100% Arabica illy capsules. Heeft u er liever cappuccino’s bij met verse melk? Vraag dan naar de uitgebreide lijn Jura koffiemachines. Niet voor niets zijn wij Jura’s Professional Partner.

 

 

 

illy Iperespresso
Weergaloze espresso in een illy capsule. Iperespresso is de naam van de illy capsule die op vijf punten is gepatenteerd: het geheim zit binnenin de capsule.

Exact de juiste hoeveelheid van de onmiskenbare illy melange wordt eerst onder de juiste druk gemengd met water en vervolgens met lucht.Het resultaat is een fluweelzachte espresso, rijk aan aroma’s en bekroond met een volle crèmelaag. Een resultaat waar alleen volleerde barista’s het geheim van kennen.

 

Jura
Met een koffie-volautomaat van JURA kunt u afhankelijk van uw smaak uit een bijna ongelimiteerde selectie van beschikbare, verse bonen kiezen.

U kunt uzelf trakteren op een exclusieve koffie van KoffiePartners en iets bijzonders van een buitenlandse reis proeven. Onze machines zijn geconstrueerd om het beste uit elke melange en branding te halen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?
Vraag vandaag nog een offerte aan via de bovenstaande button. Onze verkoopafdeling zal uw aanvraag dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.