Vacatures

Gezocht: Gedreven allround servicemonteur!

KoffiePartners BV in Dordrecht is op zoek naar een gedreven en ervaren Service Technicus voor 40 uur per week.

De functie
De werkzaamheden in deze uitdagende en zelfstandige functie bestaan uit het oplossen van technische problemen, het installeren van nieuwe koffieautomaten en het technisch onderhoud van de uitstaande apparatuur. Uiteraard zorg je ervoor dat je met de compleet uitgeruste servicewagen snel ter plaatse bent en los je het probleem vakkundig en klantvriendelijk op. Het werkgebied betreft de randstad.

Wij vragen
De juiste mentaliteit, kennis en kunde. Wij vragen een actieve en flexibele instelling, communicatieve vaardigheden en technische kennis van koffiemachines. Je hebt een elektrotechnische opleiding op minimaal MTS (of vergelijkbaar niveau) en aantoonbare werkervaring in de koffiebranche. Je bezit rijbewijs B en bent woonachtig binnen een straal van 35 km van Dordrecht. Zelfstandig kunnen werken is een absolute vereiste in deze functie.
Je communiceert prettig en duidelijk waardoor je voor zowel externe en interne contacten een professional bent om mee samen te werken. Kandidaten met aantoonbare vergelijkbare functies in het verleden genieten de voorkeur.

Jouw profiel

• Opleiding op minimaal MBO niveau.
• Enige jaren relevante werkervaring in technische b2b branche.
• Goed technisch inzicht en probleemoplossend vermogen.
• Bereidheid tot, indien nodig, werkzaamheden buiten normale kantoortijden.
• Communicatief sterk.
• Representatief.
• In het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden
Een aantrekkelijke werkomgeving, waarin je zelfstandig kunt werken en je binnen je verantwoordelijkheden maximaal kunt ontplooien. We zijn een jonge, ambitieuze en snelgroeiende organisatie, waar gecommuniceerd wordt binnen korte lijnen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket en niet onbelangrijk: leuke collega’s! We dagen je uit om in een prettige werksfeer en informele organisatie je talenten te tonen.

Kom proeven!
We nodigen je van harte uit om onder het genot van een kopje koffie de sfeer te komen proeven. Reageer door je motivatie en uitgebreide CV te e-mailen naar:

sollicitaties@koffiepartners.nl

Of per post naar:
Koffie Partners BV,
T.a.v. afdeling Personeelszaken
Toermalijnring 800
3316 LC Dordrecht.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.