Koffie op het werk zonder compromissen!

Speciaal voor de gepassioneerde en bewuste koffieliefhebber.

Kies voor echte premium koffiebonen op de werkvloer met ons Cento% duurzaam koffieconcept. Cento% is bedacht en ontwikkeld door de barista’s van KoffiePartners. Gezamenlijk met onze Cento% koffiemachine, suikersticks en serviesgoed kunt uw medewerkers en gasten de ultieme duurzame en biologische koffiebeleving bieden!

Vraag een offerte aan!

Cento% keurmerken

cento % oro | Espressobonen machine | KoffiePartners

Cento% Oro

Cento% Oro is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild zuur en heeft een zacht/romig mondgevoel. Karamel en een klein fruitig bittertje maken de smaak compleet. Perfect voor een espresso of lungo.

Lees meer over Cento%
Cento % Nero | Fairtrade | KoffiePartners

Cento% Nero

Cento% Nero is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild zuur en heeft een zacht/romig mondgevoel. Volle chocolade en karamel tinten maken deze blend onweerstaanbaar! Perfect voor een lungo of cappuccino!

Lees meer over Cento%
Cento % Nobile | KoffiePartners

Cento% Nobile

Cento% Nobile is gebaseerd op een melange van 100% Arabica bonen waarvan het grootste deel Yellow Bourbon Arabica uit Brazilië met de smaak van pure chocolade. Een bitterzoete verleiding die je niet kunt weerstaan met een zachte maar volle romige afdronk. Tot slot komt Cento% Nobile het best tot zijn recht als lungo.

Lees meer over Cento%
Duurzame koffieleverancier | Over KoffiePartners

Over Cento%

Draag bij aan een betere wereld!

Cento% is niet alleen lekker, maar ook goed! Goed voor u, de planeet en uw medemens. Want met iedere verkochte doos Cento% doneren wij via Made Blue 1000 liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden. Meer weten of een week kosteloos Cento% op het werk uitproberen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis proefplaatsing aan.

Neem contact met ons op!