Absolute topklasse espressobonen

Ga voor 100% premium koffie op het werk!

Kies voor echte verse espressobonen op de werkvloer met ons Cento% espressobonen concept. Cento% is bedacht en ontwikkeld door onze eigen KoffiePartners barista’s en ontstaan vanuit de gedachte dat alles 100% perfect moet zijn. Gezamenlijk met onze Cento% koffiemachine, suikersticks en serviesgoed kunt uw medewerkers en gasten dan ook de ultieme koffiebeleving bieden!

Vraag een offerte aan!
cento % oro | Espressobonen machine | KoffiePartners

Over Cento% Oro

Cento% Oro is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild zuur en heeft een zacht/romig mondgevoel. Daarnaast maken de smaak van karamel en een klein fruitig bittertje de smaak compleet. Kortom, perfect voor een espresso of lungo.

Lees meer over Cento%
Cento % Nero | Fairtrade | KoffiePartners

Cento% Nero

Cento% Nero is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit midden en zuid Amerika. De melange is mild zuur en heeft een zacht en romig mondgevoel. Volle chocolade en karamel tinten maken deze koffie onweerstaanbaar! Perfect voor een lungo of cappuccino!

Lees meer over Cento%
Cento % Nobile | KoffiePartners

Cento% Nobile

Cento% Nobile is gebaseerd op een melange van 100% Arabica bonen. Hiervan is het grootste deel Yellow Bourbon Arabica uit Brazilië met de smaak van pure chocolade. Kortom, een bitterzoete verleiding die je niet kunt weerstaan met een zachte maar romige afdronk. Deze koffie komt het best tot zijn recht als lungo.

Lees meer over Cento%
Kop Cento% KoffiePartners

Over Cento%

Draag bij aan een betere wereld!

Vanuit passie en expertise is Cento% in 2015 bedacht en ontwikkeld door de barista’s van KoffiePartners. Het merk is ontstaan vanuit de behoefte naar absolute topklasse koffie. Een heerlijke smaakbeleving gecombineerd met de merkwaarden: duurzaamheid en maatschappelijke verantwoording. Meer weten of een week kosteloos Cento% op het werk uitproberen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis proefplaatsing aan.

Neem contact met ons op!
espressobonen | KoffiePartners