Cappuccino van bonenkoffie | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen concept

Een perfect op elkaar afgestemd samenspel!

Met ons Coffee Fresh espressobonen concept gaat u voor heerlijk geurende, verse koffiebonen op het werk. Perfect afgestemd met een snelle betrouwbare espressomachine, serviesgoed, ingrediënten en accessoires. Want als Coffee Fresh vestiging bieden we alles voor een verzorgde en complete uitstraling van uw kopje koffie. Ons serviceconcept is daarnaast zo opgebouwd dat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Over Coffee Fresh espressobonen

Een smaakvolle espresso begint altijd bij de basis, met heerlijk geurende, verse koffiebonen.

Bij een goede espressomachine horen lekkere espressobonen. Met Coffee Fresh koffie gaat u voor hoogwaardige, minimaal UTZ gecertificeerde koffiebonen. Wilt u meer weten? Onze koffie experts adviseren u graag!

Persoonlijk smaak advies?
Coffee Fresh espressobonen Fairtrade | Espressobonen machine | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen Fairtrade

Een smaakvolle koffie met een lichte rinsheid en een zacht mondgevoel. Dit gevoel gaat vrij snel over in verfijnde bitters van chocolade waardoor de koffie romig in afdronk is. De koffiebonen van Coffee Fresh Fairtrade zijn afkomstig uit Centraal- en Zuid-Amerika.

Bekijk het smaakprofiel
Coffee Fresh espressobonen premium | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen Premium

Deze 100% arabica koffie is intens met een boterzacht mondgevoel. Smaken als vanille en chocolade geven een mooi karakter. De balans van bitters en rinsheid geven daarnaast een lange zachte afdronk. Deze koffie is afkomstig uit de landen: Afrika, India en Zuid-Amerika.

Bekijk het smaakprofiel!
Coffee Fresh Regular espressobonen | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen Regular

Een kruidige en intense koffie met op de achtergrond een heerlijke zoete smaak. De Coffee Fresh Regular blijft echter een volle crèmige koffie die door het lichte zoetje zeker gewaardeerd wordt door de echte espresso-drinker. Deze koffie is afkomstig uit de landen: Azië en Ethiopië.

Bekijk het smaakprofiel
Coffee Fresh 3130 | KoffiePartners

Over onze Coffee Fresh espressomachines

Optimale kwaliteit, snelheid & gemak voor de beste prijs.

Dat is waarvoor u kiest bij een bonenmachine van Coffee Fresh. Het unieke zet systeem staat garant voor een hoge kwaliteit bonenkoffie. Met een ruim aanbod aan koffiespecialiteiten, zit er altijd een favoriete koffievariatie bij. Kiest u voor een heerlijk, romige cappuccino of toch liever voor een sterke espresso? Onder het genot van een kop koffie voorzien wij u graag van het beste advies dat aansluit op uw situatie.

Kom proeven in onze showroom