Douwe Egberts espressobonen concept | KoffiePartners

Espressobonen concept van Douwe Egberts

Traditioneel Nederlands genieten

Met dit espressobonen concept kiest u voor een bonenmachine, koffie en accessoires van Douwe Egberts. De eeuwenlange ervaring proeft u terug in de verschillende melanges. Dit in combinatie met de snelle en vakkundige service van KoffiePartners! Wilt u alles weten over verse bonen koffie van Douwe Egberts? Onze koffie experts adviseren u graag vrijblijvend over dit totaalconcept.

Douwe Egberts Medium Espressobonen | KoffiePartners

Douwe Egberts Espressobonen Medium

Mild en rond

Het langzame roosteren van de koffie en de samenstelling van Arabica bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika geven deze melange een heerlijk, milde en ronde smaak met een licht rins karakter. Het milde smaakkarakter maakt hem tot een zeer gewilde espresso melange. Deze melange is dan ook geschikt voor elk moment van de dag en smaakt uitstekend als caffè lungo en espresso americano, maar is ook een goede basis voor een espresso, milde cappuccino en zachte caffè latte.

Bestel deze espressobonen
Douwe Egberts Dark Espressobonen | KoffiePartners

Douwe Egberts Espressobonen Dark

Pittig en temperamentvol

De volle en extra lange branding van de koffiebonen geeft deze melange het uitgesproken karakter wat men in de mediterrane landen ook zo waardeert: pittig van smaak en vol temperament. De melange is volledig samengesteld uit Arabica bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika. De liefhebber van een pittige espresso drinkt deze puur uit een klein kopje, maar deze melange is ook een uitstekende basis voor een karaktervolle cappuccino of caffè latte.

Bestel deze espressobonen

Douwe Egberts Espressobonen Extra Dark

Donker en krachtig

De langzame en donkere branding geeft deze melange een sterke en krachtige smaak, met een pittige, kruidige afdronk. Extra Dark Roast Espresso bestaat voor 100% uit UTZ gecertificeerde gewassen Arabica- en een gedeelte hoogwaardige Robusta bonen. De melange is perfect voor een stevige ristretto of espresso en biedt de ideale basis voor een pittige cappuccino of caffè latte.

Bestel deze espressobonen