Duurzame koffieleverancier | Over KoffiePartners

Meer dan alleen een kopje koffie!

Coffee Fresh duurzaam koffieconcept. Bij Coffee Fresh kunt u kiezen voor een volledige duurzame koffievoorziening. Van serviesgoed tot aan machines. Want alle Coffee Fresh koffiemachines, zijn standaard uitgerust met een slim energiebesparingssysteem en BWT waterfilters om de hardheid van water te reguleren.

Coffee Fresh 3130 | KoffiePartners

Coffee Fresh en duurzaamheid

Coffee Fresh heeft een breed assortiment Fairtrade productenUTZ producten en producten met het biologische SKAL keurmerk. Max Havelaar koffie is wellicht een van de meest bekende. Daarnaast zijn Coffee Fresh koffieautomaten ook duurzaam, ze worden geproduceerd met milieuvriendelijke en zoveel mogelijk recyclebare materialen.

Lees meer!
logo Close Future | Duurzaamheid | CoffeeFresh en KoffiePartners

Close Future

Samen met de Coffee Fresh groep stellen wij  ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

Ontdek Close Future

Uitgelichte Coffee Fresh blend!

Coffee Fresh Fairtrade + Bio | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen Fairtrade

De lichte rinsheid, door de Honduras bonen, maakt dat deze koffie een zacht mondgevoel heeft. Deze gaat vrij snel over in verfijnde bitters van chocolade, dat maakt de koffie romig in de afdronk.

Meer weten?