kopje redbeans | KoffiePartners

Een eyecatcher voor elk kantoor!

Redbeans is de eerste klimaat neutrale koffie in Nederland, al sinds 2009. Alle Redbeans koffie wordt duurzaam ingekocht en geproduceerd. Daarnaast zijn de koffiemachines van Redbeans voor meer dan 95% recyclebaar. Stijlvol en duurzaam; van serviesgoed tot aan koffiemachines. Met een Redbeans duurzaam koffieconcept wordt uw koffievoorziening een ware eyecatcher!

Redbeans Beanmachine XL | KoffiePartners

Over Redbeans

Redbeans biedt koffiemachines en koffie die voor elkaar gemaakt zijn. De Beanmachines zijn speciaal gemaakt voor de lekkerste koffie op kantoor. Alle Beanmachines worden gefabriceerd in Nederland met de beste componenten, zoals een krachtige molen en hoogwaardige zetgroep. Het robuuste, maar toch elegante ontwerp bestaat uit een duurzaam metalen exterieur, met luxe afwerkingen van industriële kwaliteit.

Uitgelichte Redbeans koffieblend!

Redbeans Green

Redbeans Greenlabel

Green Label koffie heeft zoete tonen van citrus en rood fruit, een volle body en toch een milde afdronk. De koffiebonen voor deze melange komen uit Midden- en Zuid-Amerika en Afrika, waaronder Sidamo. Bovendien is deze blend zowel biologisch als Fairtrade gecertificeerd. Dat betekent dat ze zonder pesticiden, kunstmest en andere chemische middelen zijn geteeld. En dat proeft u!

Meer weten?