Natulatte Vegan koffieconcept | KoffiePartners

Een diervrije koffiebreak met Natulatte & Coffee Fresh

Met Natulatte en Coffee Fresh kiest u voor een volledige duurzame én vegan koffieconcept. Alle producten van Natulatte zijn namelijk 100% plantaardig. Daarnaast zijn alle Coffee Fresh koffiemachines standaard uitgerust met een slim energiebesparingssysteem en zijn zowel de koffiebonen als toebehoren zoals koffiebekers, volledig gecertificeerd.

Vegan koffie oplossingen | KoffiePartners

Waarom een vegan koffiemoment?

Wij geloven dat het koffiemoment van de toekomst naast duurzaam ook diervrij is. Want dat is beter voor mens, dier & de wereld! Als duurzame koffieleverancier is onze ambitie dan ook om zoveel mogelijk koffiedrinkers (op het werk) te laten genieten van een vegan koffiemoment.

Meer weten?
Natulatte logo | KoffiePartners

Over Natulatte

A shot of joy in your coffee!

Natulatte levert vegan melk- en chocolademelkpoeder voor in de zakelijke koffieautomaat. Natulatte zorgt met haar plantaardige melk- en cacaopoeder voor een diervrije en duurzame koffiebreak via alle onbemande koffiecorners.

Ontdek Natulatte

In ons vegan koffieconcept..

Natulatte Vegan topping 750 gr. | plantaardige koffie melk | KoffiePartners

Natulatte topping

Geniet van een heerlijke ‘vegan’ cappuccino of latte macchiato met de 100% plantaardige topping van Natulatte. Deze topping is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke koffieautomaat en is uniek in de markt.

Met een vegan topping in uw zakelijke koffiemachine kiest u voor een diervrije en duurzame koffiebreak.

Meer weten over vegan topping en de mogelijkheden? Onze koffie experts vertellen u er graag meer over!

Meer weten?
Coffee Fresh espressobonen Fairtrade | KoffiePartners

Coffee Fresh espressobonen Fairtrade

De lichte rinsheid, door de Honduras bonen, maakt dat deze koffie een zacht mondgevoel heeft. Deze gaat vrij snel over in verfijnde bitters van chocolade, dat maakt de koffie romig in de afdronk.

Probeer nu!