Espressobonen concept met illy@work

Premium koffie voor op kantoor

Ga voor Italiaanse premium koffie op het werk, met ons illy espressobonen concept. Dat is een illy branded koffiemachine, koffie en porselein, volledig aangekleed in het welbekende ‘illy-jasje’. Hiermee kiest u voor een échte Italiaanse koffiecorner op het werk en geniet u elke (werk)dag opnieuw van de perfecte koffiebeleving!

Vraag een offerte aan!
Illy Classico Espresso 1,5 kg blik| KoffiePartners

De perfecte illy espressobonen

Italiaanse premium koffie

De illy blend bestaat uit negen soorten Arabica koffiebonen, die ieder hun eigen aandeel hebben in het eindresultaat. De smaak van illy is te omschrijven als een fluweelzachte mix. Met een vleugje zoet, noten, bloemig, fruitig, karamel, geroosterd brood, chocolade en de geur van amandelen en honing. Deze aroma’s blijven perfect behouden onder druk in het welbekende illy blik.

Download de brochure!
illy branded Aequator | Koffie totaalconcepten | KoffiePartners

illy branded koffiemachine

U kunt ons illy@work concept combineren met de bonenmachines van zes verschillende koffiemerken. De merken waarop ons illy@work concept van toepassing is zijn: Aequator, Etna, Eversys, Jura, WMF en Yunio. Meer weten over deze koffiemachines? Onze koffie experts adviseren u graag.

Bekijk deze machines
illy@work concept | Exclusief bij KoffiePartners

Over illy@work

De perfecte koffie voor op kantoor!

Absolute topkwaliteit koffie gecombineerd met de beste techniek en een stijlvolle en authentieke uitstraling. Met illy gaat u voor een perfecte koffiebeleving op de werkvloer. Staat uw bedrijf ook voor kwaliteit en wilt u ook de beste koffie kunnen bieden aan uw personeel en gasten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze koffie experts adviseren u graag over ons exclusieve illy espressobonen concept.

Neem contact met ons op!
illy koffie

illy en KoffiePartners

KoffiePartners is officiële partner van illy en biedt exclusieve mogelijkheden voor illy totaalconcepten op de werkvloer. illy is bekend en gewaardeerd in de vijf continenten vanwege de hoge kwaliteit en de onmiskenbare fluwelen smaak van haar koffie. Bent u benieuwd naar de smaak van illy? Maak dan een afspraak en kom proeven in ons Coffee Experience Center langs de A16.

Kom proeven in onze showroom