Een luxe waterfles cadeau bij een B&O waterkoeler naar keuze!

Op = op!

Maak jouw koffiecorner compleet met een waterkoeler. Met een waterkoeler naast jouw koffiemachine, voorzie je jouw klanten en medewerkers van warme én koude dranken. Ontvang nu tijdelijk een gratis luxe waterfles bij een Borg & Overström waterkoeler naar keuze! Zo lang de voorraad strekt.

Zoek direct een waterkoeler uit
Gratis waterfles bij een waterkoeler | KoffiePartners
Gratis waterfles bij een waterkoeler | KoffiePartners
Gratis waterfles bij een waterkoeler | KoffiePartners

Jouw eigen waterfles

Nu gratis bij aankoop van een waterkoeler!

Water drinken op het werk was nog nooit zo gemakkelijk. Want de Borg & Overström waterfles past met een hoogte van 23 cm namelijk perfect onder de vulopening van alle Borg & Overström waterkoelers. De inhoud is 500 ml en de fles is voorzien van een lekvrije dop en handige draagriem met clip. Deze matzwarte uitvoering is ook nog eens een echte eyecatcher op jouw bureau!

Vraag nu een waterkoeler offerte aan
Neem contact met ons op!

Profiteren van deze actie?

Laat je adviseren

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies over waterkoelers. Of vraag direct een offerte aan als je jouw Borg & Overström waterkoeler al hebt uitgezocht op onze website. Je ontvangt de gratis waterfles bij de installatie van jouw waterkoeler. Wees er snel bij, want de actie geldt zo lang de voorraad strekt.

Ontvang een advies op maat

Meer acties

NESCAFÉ Hoop heggen campagne

Geplaatst op 11-05-2022

Heggen zijn essentieel voor de biodiversiteit in Nederland. Daarom plant NESCAFÉ voor elke huur of koop van een koffiemachine 2,5 meter heg terug.

Lees meer

Ontvang de eerste 950 kopjes koffie gratis bij aanschaf van een Yunio koffiemachine!

Lees meer

In mei en juni zijn zakelijke Douwe Egberts koffiemachines extra aantrekkelijk geprijsd. Ontvang 25% korting op een Douwe Egberts koffiemachine naar keuze. De korting is geldig op koop & huur offertes.

Lees meer