Plant mee met NESCAFÉ

Van 2 mei t/m 31 augustus 2022

Heggen zijn essentieel voor de biodiversiteit in Nederland. Niet alleen zijn het belangrijke broed- en woonplaatsen van vogels en insecten. Ook dragen heggen bij aan de verbetering van de bodemgezondheid, plaagbestrijding en CO2 opslag. Helaas is het aantal heggen in Nederland de afgelopen eeuw drastisch afgenomen. Hierdoor is de biodiversiteit sinds 1900 met 62% afgenomen. Tijd om hier iets aan te veranderen. Daarom is NESCAFÉ een samenwerking aangegaan met stichting Hoop heggen.

Lees meer over stichting Hoop heggen
NESCAFÉ Amato serie | KoffiePartners

Nu bij alle NESCAFE koffiemachines

2,5 meter heg terug via stichting Hoop heggen!

Om bij te dragen aan de verbetering van onze biodiversiteit plant NESCAFÉ in samenwerking met Stichting Hoop heggen voor elke huur of koop van een NESCAFÉ koffiemachine naar keuze 2,5 meter heg terug. Zo werken we samen, om de biodiversiteit in Nederland te herstellen. Plant jij mee? Vraag dan een offerte aan voor een NESCAFÉ koffiemachine naar keuze.

Bekijk alle NESCAFÉ koffiemachines
NESCAFÉ Perú koffiebonen | Hoop heggen campagne | Koffiebonen
NESCAFÉ Brasile koffiebonen | Hoop heggen campagne | Koffiebonen

Nu de eerste 1.000 kopjes koffie gratis

Bij NESCAFÉ Brasile of Perú koffiebonen

Daarnaast krijg je nu tijdelijk de eerste 1.000 kopjes koffie gratis wanneer je als nieuwe klant kiest voor de NESCAFÉ Brasile of Perú koffiebonen. Wil je profiteren van deze aanbieding? Neem dan contact met ons op en vraag naar de actievoorwaarden. Onze koffie experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Spreek een koffie expert
NESCAFÉ Amato Compact Espresso zijaanzicht | KoffiePartners

De NESCAFÉ Amato Compact Espresso

Huur nu met 50% korting!

Maar dat is nog niet alles! Want je huurt nu tijdelijk de Amato Compact Espresso met 50% korting. De NESCAFÉ Amato Compact Espresso is een compacte espressobonenmachine, die aan functies niets te wensen over laat!  Via het 10 inch touchscreen kies je uit een van de twaalf drankenvariaties. Daarbij kun je per consumptie de sterkte en gewenste hoeveelheid melk en suiker instellen. Kortom, een echte alleskunner! Meer weten over deze koffiemachine?

Ontdek de Amato Compact Espresso
Geniet van NESCAFE koffie via KoffiePartners

Profiteren van een van deze aanbiedingen?

Draag ook bij aan de verbetering van de biodiversiteit in Nederland!

Enthousiast geworden over een van deze gave aanbiedingen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze koffie experts gaan graag samen met jou op zoek naar de meest geschikte NESCAFÉ koffie en koffiemachine. Liever direct komen proeven? Maak een afspraak in onze showroom.

Maak een afspraak

Is dit jouw nieuwe NESCAFÉ koffiemachine?

  • +100 koppen koffie per uur
  • Sterkteregeling per consumptie
  • Energiezuinig (A++ energielabel)
771 x 320 x 580 mm
  • Geschikt voor piekmomenten
  • Veel koffievariaties mogelijk
  • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
600 x 422 x 568 mm
  • 7-inch touchscreen
  • +200 kopjes koffie per uur
  • Energiezuinig (A+ label)
750 x 310 x 525 mm

Meer acties

In de zomer zijn zakelijke Douwe Egberts koffiemachines extra aantrekkelijk geprijsd. Ontvang 25% korting op een Douwe Egberts koffiemachine naar keuze. De korting is geldig op koop & huur offertes.

Lees meer

Klant maakt klant actie!

Geplaatst op 08-06-2018

Wij zijn blij met jou als klant en dat laten we graag merken! Daarom krijgt je van ons een bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,- cadeau, wanneer je iemand binnen jouw netwerk als nieuwe klant aandraagt.

Lees meer

Gratis Junea Snacks op kantoor

Geplaatst op 23-08-2021

Junea, de perfect match naast jouw koffiemachine. Profiteer nu van gratis huur en plaatsing vanaf 50 personen.

Lees meer