Over koffiecapsules

Alles wat u wilt weten en meer!

Een koffiecapsule is een klein (aluminium) cupje waarin koffie is verpakt. Wat deze koffiesoort bijzonder maakt is de wijze waarop deze wordt verpakt, namelijk; luchtdicht. Hierdoor kunnen koffiecapsules tot wel een jaar na productie vers blijven. Tevens is het een innovatieve wijze om zoveel mogelijk van de smaak en aroma van koffie te bewaren. Als koffie in contact komt met lucht, gaat namelijk veertig procent van het aroma binnen acht uur verloren.

Professionele koffiecupmachines

Professionele koffiecupmachine | illy MPS | KoffiePartners
Professionele koffiecupmachine | Aequinox Java | KoffiePartners
Professionele koffiecupmachine | Aequinox Sumatra | KoffiePartners

Uitgelichte capsules

Illy Iperespresso capsules Lungo | KoffiePartners

Illy Iperespresso koffiecapsules Lungo

Een mooi evenwicht van kracht en mildheid, met ruimte voor de tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. De kracht van subtiliteit.  Daarnaast maak je met deze Lungo een grotere volume koffie met een zijdezachte cremalaag. Kortom altijd een perfect resultaat! Alleen geschikt voor Iperespresso machines van illy.

Bestel illy koffiecapsules Lungo
Fountain Classico Espresso | KoffiePartners

Fountain Classico Espresso capsules

De koffie in deze capsules heeft een heerlijke gouden cremalaag. De smaak is verfijnd, intens en aromatisch met een aangename, ronde afdronk. Daarnaast draagt u dankzij het Rainforest Alliance en C02-neutraal keurmerk bij aan een duurzamere wereld. Fountain koffiecapsules zijn geschikt voor Nespresso-machines.

Bestel Fountain capsules
illy MPS capsules normaal | KoffiePartners

Illy MPS koffiecapsules espresso

illy MPS capsules zijn alleen geschikt voor illy MPS espressomachines, bijvoorbeeld de Mitaca M1. Deze capsules hebben smaaktonen van chocolade, toast, karamel en bloemige aroma’s. Deze capsules zijn geschikt voor het zetten van een espresso.

Bestel illy MPS capsules
Jones Brothers Revive Lungo koffiecapsules | KoffiePartners

Jones Brothers Coffee Revive Lungo

De koffiecapsules van Jones Brothers Coffee bevatten 100% Arabica, Fairtrade en biologische koffie. Het unieke aan deze koffiecapsules is dat ze volledig plantaardig zijn en dus ook 100% composteerbaar. Na gebruik kunnen ze in de groene afvalbak! De smaak van Revive Lungo is te omschrijven als rijk, intens en opbeurend. Geschikt voor alle Nespresso-machines.

Bestel Jones Brothers koffiecapsules
Ontzorging | Koffie op het werk | KoffiePartners

Persoonlijk advies

Welke koffiecapsules passen bij uw bedrijf?

Welke koffie capsules bij uw bedrijf passen, is compleet afhankelijk van uw wensen en eisen op het gebied van smaak. Met ons uitgebreide capsule-assortiment kiest u altijd de beste koffie voor uw onderneming. Daarnaast adviseren onze ervaren verkoopmedewerkers u  graag middels een persoonlijk gesprek, waarin zij samen met u in kaart brengen welke wensen en behoeftes u heeft en welke koffie capsules hierbij passen.

Maak een afspraak