• Soort koffie:

 • Aantal medewerkers:

 • Merken:

 • Status:

 • Functies:

 • Consumpties:

 • Reset filters

Koffiemachines op het werk!

Koffiemachines op het werk, zijn er net als bedrijven in veel soorten en maten. Welke koffiemachine bij uw bedrijf past is compleet afhankelijk van uw wensen op het gebied van: kwaliteit, snelheid, gemak, onderhoud en prijs. Wij helpen u graag met het kiezen uit ons uitgebreide assortiment bestaande uit bekende merken zoals; NESCAFÉ, Redbeans, illy, Jura en WMF! Ontdek het nu zelf!

 • Soort koffie:

 • Aantal medewerkers:

 • Merken:

 • Status:

 • Functies:

 • Consumpties:

 • Reset filters

Koffiemachines op het werk

Voor iedere smaak een passend aanbod!

Kies uw koffiemachine en favoriete koffie en geniet dag in, dag uit van een heerlijk kopje koffie op de zaak. Wij bieden met onze brede range aan zakelijke koffiemachines een totale invulling van uw koffievoorziening. Van kwalitatief hoogwaardige espressomachines tot aan super snelle instant machines. Bij KoffiePartners hebben wij met ons ruime assortiment A-merken en eigen huismerk Coffee Fresh voor iedere wens en branche een passend aanbod.

Espressomachine

Gaat u voor een espressomachine? Dan kiest u voor versgemalen bonenkoffie op het werk. Met één druk op de knop worden de koffiebonen gemalen, waardoor alle aroma’s van de espressobonen in uw koffiebeker terecht komen. Dit geeft de intense smaak en geur van verse koffie. Hierdoor is bonenkoffie, naast de ideale start van de dag een perfect visitekaartje voor uw bedrijf. In ons bonenmachine assortiment vindt u onder andere compacte Jura koffiemachines, stijlvolle Redbeans beanmachines en zeer uitgebreide WMF espressomachines.

Instant machines

Heeft u behoefte aan een lekkere kop koffie, die snel klaar is? Dan is een instant koffiemachine de ideale oplossing voor uw bedrijf. Want met een instant koffiemachine kunt u in een hoog tempo veel koppen koffie serveren. Bovendien heeft een instant koffiemachine weinig onderhoud nodig en zijn ze eenvoudig in gebruik. Hierdoor is een instant koffieautomaat ideaal voor bedrijven die actief zijn in een branche waarbij snelheid en gemak bovenaan staan. Benieuwd geworden naar instant? Ontdek onze innovatieve NESCAFÉ instant koffiemachines.

Freshbrew machines

Freshbrew koffie is koffie van versgemalen bonen. Het lijkt daarom ook het meest op de filterkoffie die vaak thuis wordt gedronken. Een freshbrew koffiemachine is snel en eenvoudig in onderhoud en door veel mensen geliefd vanwege de vertrouwde smaak van filterkoffie. Daarbij is dit type koffiemachine dankzij het brewer systeem sneller dan een traditioneel filtersysteem. In ons assortiment vindt u stijlvolle Coffee Fresh freshbrew machines.

Filterkoffie machine

Voor een heerlijke kop vertrouwde filterkoffie, kiest u voor een filterkoffie machine. Een filtermachine is een snelfilterapparaat met een traditioneel zetsysteem. Eenvoudig in onderhoud en plaatsingslocatie omdat er geen vaste wateraansluiting is vereist. In ons assortiment vindt u verschillende soorten filterkoffiemachines van Bravilor.

Koffiecapsule machines

Voor kleine bedrijven bieden wij onder andere koffiecapsule machines aan. Het compacte design maakt een capsulemachine uitermate geschikt voor bedrijven met een beperkte bedrijfsruimte. Ontdek nu onze exclusieve illy capsulemachines en ervaar échte Italiaanse premium koffie op het werk.

Refurbished koffiemachines

Tot slot kunt u bij KoffiePartners ook nog kiezen voor een refurbished koffiemachine. Refurbished betekent letterlijk ‘gerenoveerd’ en is een mooie manier om een  gebruikte koffiemachine een tweede leven te geven. De gebruikte koffiemachine wordt door onze monteurs uitvoerig gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en vervolgens opnieuw aangeboden voor hergebruik. Uiteraard alleen als de machine aan de kwaliteitsnorm voldoet.