Maak uw koffiecorner compleet met KoffiePartners. In ons assortiment vindt u de lekkerste A-merken koffie,  kwalitatieve koffiemachines en persoonlijke service.  Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod & vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Illy Koffiecorner | KoffiePartners

Ga voor de perfecte koffiecorner

Lekkere koffie op het werk, wordt steeds belangrijker. Daarom is het wel zo fijn als alles rondom uw warme & koude drankenvoorziening goed geregeld is. Bij KoffiePartners helpen wij u daar graag bij. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook ondersteunen bij de aankleding van uw koffiecorner, zoals bij deze illy koffiecorner. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie
Persoonlijke service | KoffiePartners

Service

Want hoe goed onze producten ook zijn, onze mensen maken het verschil!

Bij KoffiePartners vinden wij het belangrijk dat u als klant op onze producten kunt vertrouwen. Onze service stopt daarom niet bij de plaatsing van de koffiemachine. Want mocht u machine onverhoopt toch een storing aangeven ? Dan streven wij er altijd na om binnen 2 uur op locatie te zijn om het probleem te verhelpen. Want naar uw koffiemachine wilt u geen omkijken hebben!

Lees meer over onze service

Latte macchiato op het werk wordt nog lekkerder met dit recept voor een Salted Caramel Latte. In deze blog vertellen wij  u namelijk hoe u zelf op het werk in een handomdraai deze populaire latte variatie kunt maken. Lekker om uzelf mee te trakteren of om samen met uw collega’s van te genieten.

Lees meer

De verschillende soorten koffiemachines hebben elk hun eigen manier om de lekkerste koffie te bereiden. Deze techniek bepaalt voor een groot gedeelte de smaak van een kop koffie. Daarom is het goed om te weten wat de werking van verschillende soorten koffiemachines is.

Lees meer