Maak uw koffiecorner compleet met KoffiePartners. In ons assortiment vindt u de lekkerste A-merken koffie,  kwalitatieve koffiemachines en persoonlijke service.  Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod & vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Illy Koffiecorner | KoffiePartners

Ga voor de perfecte koffiecorner

Lekkere koffie op het werk, wordt steeds belangrijker. Daarom is het wel zo fijn als alles rondom uw warme & koude drankenvoorziening goed geregeld is. Bij KoffiePartners helpen wij u daar graag bij. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook ondersteunen bij de aankleding van uw koffiecorner, zoals bij deze illy koffiecorner. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie
Persoonlijke service | KoffiePartners

Service

Want hoe goed onze producten ook zijn, onze mensen maken het verschil!

Bij KoffiePartners vinden wij het belangrijk dat u als klant op onze producten kunt vertrouwen. Onze service stopt daarom niet bij de plaatsing van de koffiemachine. Want mocht u machine onverhoopt toch een storing aangeven ? Dan streven wij er altijd na om binnen 2 uur op locatie te zijn om het probleem te verhelpen. Want naar uw koffiemachine wilt u geen omkijken hebben!

Lees meer over onze service

De voordelen van thee, ontdekt u in deze blog!  Bij KoffiePartners, zijn wij naast koffie – ook enorme theeliefhebbers! Daarom gingen wij op onderzoek uit naar de geneeskrachtige werking van ons thee assortiment. In deze blog delen wij graag onze bevindingen!

Lees meer

Op 1 juni was de draaidag van onze Limitless Service video. In deze blog nemen we u mee in de making-of en geven we een kijkje achter de schermen.

Lees meer