Maak uw koffiecorner compleet met KoffiePartners. In ons assortiment vindt u de lekkerste A-merken koffie,  kwalitatieve koffiemachines en persoonlijke service. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod & vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Naar de webshop
illy op het werk

Voor welk totaalconcept kiest u?

Het vinden van de juiste koffievoorziening kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Want wat past bij uw onderneming? Gaat u voor ‘Top of the bill’ duurzame koffiebonen, of kiest u liever voor snelheid en efficiency. Om u hierbij zoveel mogelijk te helpen, hebben wij ter inspiratie alvast vier thema’s geselecteerd. Laat u inspireren!

Bekijk alle totaalconcepten
Persoonlijke service | KoffiePartners

Service

Want hoe goed onze producten ook zijn, onze mensen maken het verschil!

Bij KoffiePartners vinden wij het belangrijk dat u als klant op onze producten kunt vertrouwen. Onze service stopt daarom niet bij de plaatsing van de koffiemachine. Want mocht u machine onverhoopt toch een storing aangeven, dan streven wij er altijd naar om binnen 2 uur op locatie te zijn om het probleem te verhelpen. Want naar uw koffiemachine wilt u geen omkijken hebben!

Lees meer over onze service

Wij streven er naar om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren, ondanks het coronavirus. Dit betekent dat wij ons uiterste best doen onze klanten op een veilige en verantwoorde wijze te voorzien van koffie.

Lees meer

Bij de zoektocht naar een zakelijke koffiemachine wordt vaak enkel gekeken naar een nieuwe automaat. Echter zijn er ook refurbished koffiemachines op de markt. In deze blog vertellen wij 3 voordelen van een refurbished koffiemachine.

Lees meer