Gratis Mini automaat bij aankoop van 6 zakken

Actieperiode van t/m 31 oktober 2019

Altijd al een professionele Cup-a-Soup automaat op het werk gewild? Dan is dit uw kans! Want u krijgt nu een gratis Cup-a-Soup Mini automaat bij aankoop van 6 zakken vending soep. Ga snel naar onze webshop en profiteer vandaag nog!

Lees meer over deze actie

Cup-a-Soup display actie

Actieperiode van t/m 31 oktober 2019

Geef soep een mooie plek in uw koffiecorner met de Cup-a-Soup display. Deze display ontvangt u nu gratis bij aankoop van 4 dozen catering Cup a Soup (*4 dozen = 1 omdoos).

Lees meer

Korting op design: Redbeans najaarsactie

Nu al bij u op kantoor vanaf € 29 per maand.

Perfect op elkaar afgestemd, dat zijn de koffiemachines & melanges van Redbeans. Breng nu ook design en kwaliteit bij u op de werkvloer voor een actieprijs. Wij hebben namelijk een geweldige Redbeans najaar actie waarbij u flinke korting krijgt op de huur van een Redbeans Beanmachine L of XL.

Lees meer

NESCAFÉ Najaarsactie

Het najaar is begonnen.. Tijd voor heerlijke koffievariaties

Het najaar is begonnen.. Tijd voor heerlijke koffievariaties. Huur nu met 50% najaarskorting een NESCAFÉ bonen of instantmachine!

Lees meer

Klant maakt klant actie!

Bent u de gouden tipgever?

Wij zijn blij met u als klant en dat laten we graag merken! Daarom krijgt u van ons een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,- cadeau, wanneer u iemand binnen uw netwerk als nieuwe klant weet aan te dragen.

Lees meer