Redbeans: passie, design & kwaliteit!

Nu al bij u op kantoor vanaf € 29 per maand.

Perfect op elkaar afgestemd, dat zijn de koffiemachines en melanges van Redbeans. Breng nu ook design en kwaliteit bij u op de werkvloer voor een actieprijs. Wij hebben namelijk een geweldige Redbeans najaar actie waarbij u flinke korting krijgt op de huur van een Redbeans Beanmachine L of XL.

Lees meer over deze actie

NESCAFÉ Najaarsactie

Het najaar is begonnen.. Tijd voor heerlijke koffievariaties

Het najaar is begonnen.. Tijd voor heerlijke koffievariaties. Huur nu met 50% najaarskorting een NESCAFÉ bonen of instantmachine!

Lees meer

Klant maakt klant actie!

Bent u de gouden tipgever?

Wij zijn blij met u als klant en dat laten we graag merken! Daarom krijgt u van ons een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 50,- cadeau, wanneer u iemand binnen uw netwerk als nieuwe klant weet aan te dragen.

Lees meer

Showroom opruiming

Hoge kortingen op kleine modellen!

Showroom opruiming | Profiteer van hoge kortingen op kleine modellen koffiemachines van merken zoals Jura, De'Longhi en illy. Ideaal voor thuis of als cadeau voor de feestdagen!

Lees meer

Maak van thee de eyecatcher van uw koffiecorner! Ontvang een kubus display cadeau bij uw Lipton bestelling. Bekijk de actievoorwaarden en profiteer direct!

Lees meer

Sinterklaasdeal: gratis strooigoed!

Bij een bestelling boven de € 500,-

Verras uw collega's! Ontvang nu gratis een zak strooigoed van 3 kg cadeau bij een besteding boven de € 500,- in onze webshop.

Lees meer

Speciaal voor soepliefhebbers & karaokefans: gratis karaoke microfoon bij uw Cup-a-Soup bestelling!

Lees meer