Koffie, waar u geen zorg aan heeft!

Onze kennis en ervaring binnen de branche

Koffie in de zorg! De zorgbranche is turbulent en heeft 24/7 behoeften aan koffie. Soms is er behoefte aan snel en veel koffie, soms is er tijd om te genieten van een heerlijke cappuccino of espresso. Bij KoffiePartners hebben wij voor elk moment een oplossing!

Door onze ervaring en kennis binnen de zorgbranche, hebben wij een goede kijk op de behoeftes. Hierdoor begrijpen wij dat het belangrijk is dat u voor een koffieleverancier kiest waarop u kunt rekenen. Onze service stopt daarom niet bij de plaatsing van de koffiemachine. Want mocht u machine onverhoopt toch een storing aangeven ? Dan streven wij er altijd na om binnen 2 uur op locatie te zijn om het probleem te verhelpen.

Kopje koffie | KoffiePartners

Onze service

Bovendien vinden wij het belangrijk om te komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Daarom brengen wij tijdens een gesprek uw wensen en behoeftes in kaart. Vervolgens stemmen we daar de koffie- of koffiemachine, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Kortom bij KoffiePartners wordt u altijd zo persoonlijk mogelijk geholpen. Dat is wel zo fijn!

Neem contact met ons op!

Waarom KoffiePartners?

  • Meer dan alleen een koffieleverancier, wij gaan voor een duurzame klantrelatie!
  • Goed in wat we doen en waarmaken wat we beloven!
  • Altijd onafhankelijk en objectief advies, u kiest wat bij uw bedrijf past
  • Professionele organisatie met meer dan 1500 tevreden bedrijven!
  • Een breed assortiment facilitaire producten; van koffiebekers tot aan frisdrank, soep en thee!
Lees meer over KoffiePartners

Deze zorginstellingen gingen u voor!