Een eyecatcher voor elk kantoor!

Redbeans is de eerste klimaat neutrale koffie in Nederland, al sinds 2009. Alle Redbeans koffie wordt duurzaam ingekocht en geproduceerd. Daarnaast zijn de koffiemachines van Redbeans voor meer dan 95% recyclebaar. Stijlvol en duurzaam; van serviesgoed tot aan koffiemachines. Met een Redbeans duurzaam koffieconcept wordt uw koffievoorziening een ware eyecatcher!

Vraag een offerte aan!
Redbeans Beanmachine XL | KoffiePartners

Over Redbeans

Redbeans biedt koffiemachines en koffie die voor elkaar gemaakt zijn. De Beanmachines zijn speciaal gemaakt voor de lekkerste koffie op kantoor. Alle Beanmachines worden gefabriceerd in Nederland met de beste componenten, zoals een krachtige molen en hoogwaardige zetgroep. Het robuuste, maar toch elegante ontwerp bestaat uit een duurzaam metalen exterieur, met luxe afwerkingen van industriële kwaliteit.

Uitgelichte Redbeans koffieblend!

Redbeans Green label | KoffiePartners

Redbeans Greenlabel

Green Label koffie heeft zoete tonen van fruit en cacao en toch een milde body en afdronk. De koffiebonen voor deze melange komen uit Midden- en Zuid-Amerika, waaronder Mexico. Bovendien is deze blend zowel Biologisch als Fair Trade.

Meer weten?