Ga voor espressobonen!

Cento% espressobonen concept, Kies voor echte espressobonen op de werkvloer! Cento% is bedacht door de barista’s van KoffiePartners. Gezamenlijk met onze Cento% -koffiemachine, -suikersticks en -serviesgoed kunt uw medewerkers en gasten de ultieme koffiebeleving bieden!

Vraag een offerte aan!
Cento% Nobile | KoffiePartners

Over Cento% Oro

Cento% Oro is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild zuur en heeft een zacht/romig mondgevoel. Daarnaast maken de smaak van Karamel en een klein fruitig bittertje de smaak compleet. Kortom; perfect voor een espresso of lungo.

Lees meer over Cento%
Cento% Nero | Fairtrade | KoffiePartners

Cento% Nero

Cento% Nero is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild zuur en heeft een zacht/romig mondgevoel. Volle chocolade en karamel tinten maken deze blend onweerstaanbaar! Perfect voor een lungo of cappuccino!

Lees meer over Cento%
Cento% Nobile | KoffiePartners

Cento% Nobile

Cento% Nobile is gebaseerd op een melange van 100% Arabica bonen waarvan het grootste deel Yellow Bourbon Arabica uit Brazilië met de smaak van pure chocolade. Een bitterzoete verleiding die je niet kunt weerstaan met een zachte maar volle romige afdronk. Cento% Nobile komt het best tot zijn recht als lungo.

Lees meer over Cento%

Cento% Oro keurmerken