Een prachtige koffiemachine is slechts het begin van een goede koffie en thee op het werk. De inhoud bepaalt de uiteindelijke smaak van een kop koffie of thee. Bij KoffiePartners bieden wij een zeer ruim assortiment aan diverse soorten kwaliteitskoffie en thee van de meest vooraanstaande merken zoals: NESCAFÉ, Redbeans, illy en Lipton. Daar vertellen wij u graag wat meer over!

Koffie en thee op het werk

Koffie

Espressobonen zijn tegenwoordig steeds meer de standaard. Deze koffiebonen creëren een echte koffiesmaak, en dat is wat veel werkgevers hun medewerkers willen bieden. Voor een kop koffie uit een espressobonenmachine is iets meer geduld vereist: in ongeveer 25 seconden staat er een kop versgemalen koffie klaar. Freshbrew koffie bestaat uit vermalen espressobonen, deze koffiemachine slaat de eerste stap dus over. Uw koffiemachine moet wel speciaal afgesteld zijn op deze koffievariant.

Bij instant koffie zijn koffiebonen omgezet in poedervorm, waardoor dit in de koffiemachine enkel vermengd moet worden met heet water. Hierdoor is een kop koffie snel gezet! Filterkoffie is de traditionele koffie die wordt gezet met een filter en heet water. Voor het zetten van deze koffie is weinig apparatuur nodig en een kan koffie is snel klaar. Handig wanneer u veel koffie in één keer wilt zetten! De vijfde variant koffie in ons assortiment is koffie capsules. In een aluminium cupje is de koffie luchtdicht verpakt. Hierdoor is de koffie tot wel een jaar na productiedatum vers!

Thee

Ook thee kent veel variatiemogelijkheden. Van traditionele smaken en theezakjes tot aan exclusieve smaken en losse thee. Onze theepartners hebben meerdere collecties, zodat er altijd een smaak is die bij uw bedrijf past!

Ook toe aan een volledig verzorgde koffie- en theevoorziening op het werk?

Wilt u meer weten of de koffie- en theesoorten die in ons assortiment zitten? Onze koffie experts adviseren u graag over de verschillende opties. Bel naar 078-631 03 00, stuur een e-mail naar info@koffiepartners.nl of vul het formulier op deze pagina in. We staan u graag te woord!

Koffie-en-thee-op-het-werk

Drinkt u liever koffie of thee?

Onze voorkeur zit in onze genen! Wetenschappers onderzochten de ervaring met cafeïne en bitterheid onder koffie- en theedrinkers. Wat blijkt? Mensen die het gevoeligst zijn voor de bittere smaak van koffie, drinken juist meer koffie.

Lees het artikel
espressobonen | KoffiePartners

Persoonlijk advies

U kunt direct contact met ons opnemen, wij adviseren u graag over onze koffie en thee!

Waar kent u ons van?

Meer informatie over uw vraagPersoonlijk advies | Ons team | KoffiePartners