De lekkerste koffie & thee op het werk

Ga voor de perfecte smaakbeleving!

Een lekkere kop koffie of thee op het werk begint bij de inhoud. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod aan prachtige koffiemelanges en heerlijke theesmaken van de meest vooraanstaande A-merken zoals: NESCAFÉ, illy, Redbeans, Douwe Egberts en Lipton. Meer weten over ons uitgebreide assortiment? Onze koffie experts adviseren u graag!

Persoonlijk smaakadvies?

Koffie en thee op het werk

Prachtige koffiemelanges

In ons koffie aanbod vindt u een zeer uitgebreide selectie aan prachtige duurzame koffiemelanges. Van 100% exclusieve Arabica espressobonen tot aan hoogwaardige instantkoffie. Bij KoffiePartners is er voor iedere wens een smaakvolle oplossing.

Wilt u genieten van heerlijke versgemalen bonen koffie op het werk? Kies dan voor espressobonen. In ons assortiment vindt u diverse smaakvolle melanges van A-merken zoals: illy, Redbeans, Coffee Fresh, Cento%, Manetti, Douwe Egberts en Lavazza.

Gaat uw voorkeur uit naar de vertrouwde smaak van traditionele filterkoffie? Dan is freshbrew koffie of filterkoffie wellicht iets voor u. Freshbrew koffie wordt bereid via een speciaal innovatief zetsysteem in de koffiemachine. Filterkoffie wordt op traditionele wijze gezet met een filter en heet water.

Snel genieten van een heerlijke kop koffie en weinig tijd voor onderhoud? Dan is instant koffie de ideale match voor uw bedrijf. Bij instant koffie zijn de koffiebonen omgezet in poedervorm, waardoor de instant koffiemachine deze enkel nog hoeft te vermengen met heet water. Hierdoor is een kop instant koffie razendsnel gezet. Ideaal voor piekmomenten!

Ook liquid koffiemachines staan bekend om snelheid en weinig onderhoud. Liquid koffie, ook wel Cafitesse koffie, is een vloeibaar koffie-extract dat is gemaakt van de beste koffiebonen. Dit type koffie is alleen geschikt voor Cafitesse koffiemachines. Handig om te weten en om rekening mee te houden: Cafitesse koffie moet bewaard worden in de vriezer, daarmee is versheid gegarandeerd!

In ons koffie aanbod vindt u tot slot ook koffiecapsules. Onze koffiecapsules zijn luchtdicht en in een aluminium cupje verpakt. Hierdoor is de kwaliteit  altijd constant en blijft de koffie tot wel een jaar na productiedatum vers!

Heerlijke thee smaken

Van bekende traditionele smaken tot aan bijzondere, exclusieve smaken en losse thee. In onze thee collectie vindt u meerdere A-merken en soorten thee. Hierdoor is er altijd een passende thee oplossing voor uw bedrijf.

KoffiePartners Experience Center Zwijndrecht

Kom proeven in onze showroom

De juiste koffie en thee kiezen voor uw bedrijf kan een behoorlijke uitdaging zijn. Om het u daarom wat makkelijker te maken, bieden wij de mogelijkheid om te komen proeven in ons Coffee Experience Center langs de A16 in Zwijndrecht. Zo kunt u gratis en vrijblijvend kennis maken met onze verschillende koffie- en theemerken en smaken.

Maak direct een afspraak
espressobonen | KoffiePartners

Persoonlijk advies

U kunt direct contact met ons opnemen, wij adviseren u graag over onze koffie en thee!

    Waar kent u ons van?

    Meer informatie over uw vraag    Persoonlijk advies | Ons team | KoffiePartners