Voor ieder bedrijf een passend aanbod

Wat past bij u?

Ontdek ons ruime aanbod aan professionele koffiemachines voor bedrijven. Of u nu kiest voor snel en eenvoudig of juist voor duurzaam en verfijnd. Met onze ruim 35 jaar ervaring hebben wij voor bedrijven uit iedere sector altijd een oplossing op maat. Benieuwd? Lees hieronder meer over onze ervaring per branche en maak kennis met onze klanten.

Liever direct persoonlijk advies?
Illy branded Aequator Mexico | Illy op het werk | koffiemachines voor bedrijven | KoffiePartners

Koffiemachines

Wilt u een professionele koffiemachine kopen of huren? Wij helpen u graag! Ons ruime aanbod aan koffiemachines voor bedrijven bestaat uit betrouwbare: espresso-, instant-, freshbrew- en filter koffiemachines. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op of kom proeven in ons Coffee Experience Centrum langs de A16. Wij bereiden graag een heerlijke kop koffie voor u!

Bekijk onze koffiemachines
koffiemachines voor bedrijven | KoffiePartners

Hulp nodig bij uw keuze?

5 belangrijke selectiecriteria voor een zakelijke koffiemachine

Een goede koffiemachine op het werk is van essentieel belang voor een fijne werkdag. Want met een lekkere kop koffie werkt iedereen simpelweg beter! Maar welke koffieautomaat past bij uw bedrijf en waar dient u rekening mee te houden bij uw keuze? Wij delen 5 belangrijke selectiecriteria waarmee lekkere koffie op het werk kiezen makkelijker wordt!

Lees nu!
Kopje koffie | koffiemachines voor bedrijven | KoffiePartners

Koffie & meer

Maak uw koffiecorner compleet!

Bij een mooie koffiemachine hoort ook lekkere koffie en thee. Want het is uiteindelijk de inhoud die de smaak van uw kop koffie of thee bepaald. Daarom bieden wij een zeer ruim assortiment aan diverse soorten kwaliteitskoffie en thee van de meest vooraanstaande merken zoals: NESCAFÉ, Redbeans, illy en Lipton. Benieuwd hoe wij uw koffiecorner compleet kunnen maken? Bekijk dan ons complete assortiment en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Bekijk ons complete aanbod!