Koffie, om beleid op te vormen!

Onze kennis en ervaring binnen de branche

Koffie in de overheid! Samen koffie drinken is iets typisch Nederlands. Een goede koffievoorziening hoort daarom absoluut thuis binnen gemeentes en andere overheidsinstellingen, als belangrijk visitekaartje waarmee bezoekers worden ontvangen.

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen overheidsinstellingen. Zo weet KoffiePartners dat het soms van belang is dat er in hoog tempo tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden, vooral in grote gezamenlijke ruimte waar veel mensen tegelijk samenkomen. Terwijl u op andere momenten een lekkere cappuccino of espresso wilt kunnen bereiden om rustig uw dag mee op te starten of om uw bezoekers gastvrij mee te ontvangen.

Koffie kopje | Proefplaatsing

Onze service

Het is daarom belangrijk is dat u voor een koffieleverancier kiest waarop u kunt rekenen. Onze service stopt daarom niet bij de plaatsing van de koffiemachine. Want mocht u machine onverhoopt toch een storing aangeven, dan streven wij er altijd naar om binnen 2 uur op locatie te zijn om het probleem te verhelpen.

Neem contact met ons op!

Waarom KoffiePartners?

  • Meer dan alleen een koffieleverancier, wij gaan voor een duurzame klantrelatie!
  • Goed in wat we doen en waarmaken wat we beloven!
  • Altijd onafhankelijk en objectief advies, u kiest wat bij uw bedrijf past
  • Professionele organisatie met meer dan 1500 tevreden bedrijven!
  • Een breed assortiment facilitaire producten; van koffiebekers tot aan frisdrank, soep en thee!
Lees meer over KoffiePartners

Deze overheidsinstellingen gingen u voor!