Koffie, waar u wijzer van wordt!

Onze kennis en ervaring binnen de branche

Koffie in het onderwijs! Binnen het onderwijs is koffie meer dan alleen een goed begin van de dag of een snelle concentratie boost. Koffie is een sociaal moment waarbij beleving steeds vaker leidend is. Het is daarom belangrijk dat u voor een koffievoorziening kiest waar uw collega’s en studenten blij van worden. Want van gelukkige leraren, leren studenten de mooiste dingen!

Naast écht goede kwaliteitskoffie blijkt uit ervaring ook dat efficiëntie in het onderwijs belangrijk is. Want soms wilt u een lekkere cappuccino of espresso serveren aan uw collega’s of leerlingen. Terwijl u op andere momenten graag snel meerdere kopjes koffie wilt kunnen zetten, zodat iedereen in de pauze van een heerlijke kop koffie kan genieten.

kopje redbeans | KoffiePartners

Onze service

Wij begrijpen dat het fijn is dat u voor een koffieleverancier kiest waarop u kunt rekenen. Onze service stopt daarom niet bij de plaatsing van de koffiemachine. Want mocht u machine onverhoopt toch een storing aangeven, dan streven wij er altijd naar om binnen 2 uur op locatie te zijn om het probleem te verhelpen.

Neem contact met ons op!

Waarom KoffiePartners?

  • Meer dan alleen een koffieleverancier, wij gaan voor een duurzame klantrelatie!
  • Goed in wat we doen en waarmaken wat we beloven!
  • Altijd onafhankelijk en objectief advies, u kiest wat bij uw bedrijf past
  • Professionele organisatie met meer dan 1500 tevreden bedrijven!
  • Een breed assortiment facilitaire producten; van koffiebekers tot aan frisdrank, soep en thee!
Lees meer over KoffiePartners

Deze onderwijsinstellingen gingen u voor!