Specialist in filterkoffiemachines

U kent het vast nog wel; de oude vertrouwde kop filterkoffie van oma. Ook op het werk is filterkoffie populair. In ons assortiment vindt u filterkoffiemachines van onze partner Bravilor Bonamat. Zij zijn al meer dan 70 jaar fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur.

bonen | KoffiePartners

Duurzaamheid staat voorop!

Net als wij, vindt ook Bravilor Bonamat het belangrijk om bewust om te gaan met het milieu. Daarom maken zij gebruik van recyclebare materialen en verminderen zij restafval zoveel mogelijk. Hun ISO 14001 certificaat is het bewijs dat zij maatregelen hebben getroffen om milieurisico’s zoveel mogelijk in te perken. Kortom: het milieu en de economie zoveel mogelijk in balans houden voor de volgende generatie.

Bravilor Iso | KoffiePartners
Bravilor Novo | KoffiePartners
Bravilor Mondo | KoffiePartners
Bravilor Matic Twin | KoffiePartners

Snelfilter koffieapparaten

De naam zegt het al: met snelfilter koffiemachines kunt u snel een kan filterkoffie zetten. Ideaal voor plekken waar snel veel koffie nodig is, bijvoorbeeld in sportkantines of op bouwplaatsen. In ons assortiment vindt u diverse soorten filterkoffiemachines, bijvoorbeeld voor locaties met en zonder watervoorziening, met glazen kan of thermoskan of speciaal ontworpen scheepsapparatuur voor dynamische omgevingen zoals schepen.

Bekijk het assortiment
Onderkast | KoffiePartners

Onderkasten

Het kan natuurlijk voorkomen dat er in de koffiecorner onvoldoende ruimte is om een koffiemachine te plaatsen. In deze situaties bieden wij een onderkast aan, die perfect aansluit bij de koffiemachine. Bravilor Bonamat is een van onze partners op dit gebied. In de onderkast kunt u ingrediënten en koffiebekers opslaan, of een watercontainer plaatsen als er geen directe wateraansluiting beschikbaar is. Dat staat mooi opgeruimd!

Bravilor Kan | KoffiePartners

Advies op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe koffiemachine en spreekt een snelfiltermachine u aan? Onze koffie experts voorzien u geheel vrijblijvend van een advies op maat, bijvoorbeeld voor de huur of koop van onze machines. Bel naar 078 – 63 10 300, stuur een e-mail naar info@koffiepartners.nl of vul ons contactformulier in.

Neem contact met ons op