Redbeans & KoffiePartners

Just perfect!

Redbeans wilde iets neerzetten dat er nog niet was: koffie en een koffiemachine die voor elkaar gemaakt zijn. Alles bij Redbeans is zelf bedacht, ontworpen en geproduceerd. Daarom smaakt Redbeans koffie zo lekker, zien Redbeans machines er zo goed uit en gaan ze langer mee! Met de persoonlijke service van KoffiePartners heeft u daarmee een perfecte zakelijke koffievoorziening.

Meer informatie over Redbeans
Redbeans Gold
Redbeans Blue
Redbeans Green
Redbeans Bronze

Redbeans koffie

Alles begint bij de bonen

Redbeans koffiebessen groeien op hooggelegen plantages waar de bessen langzaam groeien en de tijd krijgen om op smaak te komen. Als de bessen rood en rijp zijn, worden alleen de mooiste zorgvuldig en met de hand geplukt. Daarna worden de bonen in Nederland langzaam gebrand om zo tot de rijke smaak te komen. Welke van de vier koffiemelanges past bij uw smaak? De zachte, romige Redbeans Gold, de krachtige, ronde Redbeans Blue, de volle, levendige Redbeans Green of de zachte, soepele Redbeans Bronze?

Koffiebeker RB
RB melkcups
Redbeans suiker
Redbeans tray

Maak uw koffiecorner compleet!

met Redbeans accessoires

Redbeans koffiemachines staan voor passie en design. Ga voor een complete koffiebeleving en kleed uw koffiecorner aan met Redbeans koffiebekers, melk, suiker en een stijlvolle draagtray.

Redbeans accessoires aanvragen

Wilt u een Redbeans koffiemachine uitproberen?

Dat kan! Als leverancier van Redbeans koffiemachines regelen wij graag een gratis proefplaatsing van een week. Neem contact met ons op via dit formulier.

Waar kent u ons van?

Meer informatie over uw vraagVerkoop | Over KoffiePartners