Redbeans espressobonen concept | KoffiePartners

Espressobonen concept van Redbeans

Passie, design en kwaliteit in een perfect jasje!

Met ons Redbeans espressobonen concept, wordt koffie op het werk speciaal. Want alle producten van Redbeans zijn speciaal voor elkaar gemaakt. Dit zorgt voor een perfect op elkaar afgestemd samenspel tussen koffie, koffiemachine, accessoires en aankleding. De beste dagen op kantoor beginnen met koffie. En de beste koffie begint met goede bonen & machines. Dat is waar u met Redbeans voor kiest!

Redbeans Gold

Redbeans Gold

Romig & rijk

Redbeans Gold label is een romige en krachtige koffie. Deze blend heeft een volle body en een zoete smaak van rood fruit en chocolade met een intens lange afdronk. Daarnaast heeft deze topkoffie zijn bijzondere smaak mede te danken aan het gebruik van zeer verfijnde arabica koffiebonen uit Ethiopië. De overige bonen voor deze melange komen uit Zuid-Amerika.

Bestel Redbeans Gold
Redbeans Green espresobonen | KoffiePartners

Redbeans Green

Vol & levendig

Redbeans Green heeft zoete en zachtrinse tonen van citrus en rood fruit, een volle body en toch een milde afdronk. De koffiebonen voor deze melange komen uit Midden- en Zuid-Amerika en Afrika. De bonen zijn biologisch. Dus zonder pesticiden, kunstmest en andere chemische middelen geteeld. Dat is beter voor de grond en omgeving en eveneens fantastisch voor de bonen en de smaak. Redbeans Green is tot slot ook Fairtrade. Boeren krijgen een gegarandeerde minimumprijs. Maar ook een extra premie, waardoor ze de kans krijgen zich verder te ontwikkelen.

Bestel Redbeans Green

Redbeans Blue

Krachtig & rond

Een kruidige koffie met bittere noten- en chocolade hinten, een zoetige volle body en een lekker lange afdronk. Ideaal voor een verfijnde én krachtige espresso en als basis voor een smaakvolle cappuccino. De biologische koffiebonen voor deze melange komen uit Midden- en Zuid-Amerika, waaronder Peru. De bonen zijn biologisch. Dus zonder pesticiden, kunstmest en andere chemische middelen geteeld. Dat is beter voor de grond en omgeving en fantastisch voor de bonen en de smaak.

Bestel Redbeans Blue
Redbeans Blue espressobonen | KoffiePartners

Redbeans Bronze

Zacht & soepel

Redbeans Bronze combineert milde tonen van cacao met een mooie volle crèma en is daardoor echt een koffie om je dag mee te beginnen. De bonen voor deze melange komen uit Midden- en Zuid-Amerika, waarbij Brazilië de basis vormt. Deze koffie is UTZ-gecertificeerd, een keurmerk voor eerlijke handel. Centraal staan minder gebruik van bestrijdingsmiddelen, goede arbeidsomstandigheden en verbeterde landbouwtechnieken.

Bestel Redbeans Bronze
kopje redbeans | KoffiePartners

Over Redbeans

Liefde voor koffie. Dat proeft u!

Redbeans is hét design koffie totaal concept voor op het werk. Redbeans bonen groeien op grote hoogte en worden met de hand geplukt en in eigen koffiebranderij in Almelo gebrand. De espressomachines zijn van eigen ontwerp en worden altijd gecombineerd met Redbeans bonen. Zo weten we zeker dat alle smaaknuances van de bonen helemaal tot hun recht komen. Meer weten of een week kosteloos Redbeans op kantoor uitproberen? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis proefplaatsing aan.

Neem contact met ons op!