Instant koffie concepten

Gemak, veel variatie en een heerlijke smaak!

Wilt u in een hoog tempo veel koffie tegelijkertijd bereiden en is er weinig tijd voor schoonmaak en onderhoud? Kies dan voor een van onze instant koffieconcepten. Een instant koffieconcept is een perfect op elkaar afgestemd samenspel tussen een instant koffiemachine, instantkoffie, serviesgoed, accessoires en service. Ideaal voor piekmomenten zoals pauze’s, vergaderingen en bijeenkomsten. Zo kunnen u en uw collega’s zorgeloos genieten.

Meer weten over instant koffie?
Snelle koffie NESCAFÉ | KoffiePartners

Waarom instantkoffie?

  • Omdat het gewoon écht lekker is!
  • Razendsnel grotere gezelschappen bedienen
  • Snel genieten
  • Efficiënt en makkelijk in gebruik en onderhoud
  • Veel variatie mogelijkheden
Meer lezen over instant koffie
NESCAFÉ Fusion Espresso huren of kopen | KoffiePartners

Over onze instant koffiemachines

Wilt u binnen een handomdraai genieten van de lekkerste koffievariaties?

Dan is een instant koffiemachine de ideale oplossing voor uw bedrijf. Want met een instant zakelijke koffiemachine kunt u in een hoog tempo veel koppen tegelijkertijd serveren. Bovendien heeft een instant koffiemachine weinig onderhoud nodig en zijn ze eenvoudig in gebruik. Hierdoor is een instant koffieautomaat ideaal voor bedrijven die actief zijn in een branche waarbij snelheid en gemak bovenaan staan. Benieuwd geworden naar instant? Ontdek onze innovatieve instant koffiemachines van merken zoals NESCAFÉ & Coffee Fresh.

Meer weten over instant koffiemachines?
KoffiePartners Experience Center Zwijndrecht

Koffie advies op maat

Moeite met kiezen of geen passend instant koffieconcept voor uw bedrijf gevonden of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Geen probleem! Onze experts komen graag bij u langs om samen met u op zoek te gaan naar een passende oplossing op maat. Maar u bent uiteraard ook van harte welkom om te komen proeven in ons Coffee Experience Center.Wij zijn gevestigd langs de A16, ter hoogte van Zwijndrecht.

Ja, ik wil persoonlijk koffie advies!