Freshbrew koffieconcepten

Traditionele koffie op het werk!

Met ons freshbrew koffieconcept kiest u voor traditionele filterkoffie zoals deze vroeger thuis werd gezet. Maar dan op het werk! Een Freshbrew koffieconcept is een perfect op elkaar afgestemd samenspel tussen: een koffiemachine met een fresh brew systeem, de lekkerste freshbrew koffie, serviesgoed, accessoires & service. Hiermee genieten u en uw collega’s zorgeloos van heerlijke traditionele koffie. Bent u benieuwd of een freshbrew koffieconcept iets voor u is? Onze koffie experts vertellen u er graag meer over!

Neem contact met ons op!
Traditionele koffie | Freshbrew koffieconcept | KoffiePartners

Waarom freshbrew koffie?

  • Een echte authentieke koffiebeleving
  • Komt het dichtstbij ‘ouderwetse’ filterkoffie
  • Koffie van vers gemalen bonen
  • Milde smaakbeleving waardoor zeer toegankelijk
  • ‘Snelle’ bereidingsmethode voor koffie!
Meer lezen over freshbrew koffie
Coffee Fresh 2140 | KoffiePartners

Over freshbrew machines

De ideale oplossing voor traditionele koffiemomenten!

Een freshbrew koffieautomaat beschikt over een filtersysteem welke veelal gebruik maakt van een papieren filter. Echter zijn er ook freshbrew automaten met een papierloze filter. De koffieautomaat bereidt ieder kopje koffie van filter koffie en het wordt direct ‘gezet’ in de koffieautomaat. Daarbij is dit type zakelijke koffiemachine dankzij het brewer systeem sneller dan een traditioneel filtersysteem. In ons assortiment vindt u stijlvolle Coffee Fresh freshbrew machines.

Meer weten over freshbrew koffiemachines?
KoffiePartners Experience Center Zwijndrecht

Koffie advies op maat

Onze koffie experts staan voor u klaar!

Moeite met kiezen of liever persoonlijk advies over freshbrew koffie op het werk? Geen probleem! Onze koffie experts komen graag bij u langs om samen met u op zoek te gaan naar een passende oplossing. Maar u bent uiteraard ook van harte welkom om te komen proeven in ons Coffee Experience Center. Wij zijn gevestigd langs de A16, ter hoogte van Zwijndrecht.

Ja, ik wil persoonlijk koffie advies!