Hoeveel koffiedrinkers heeft jouw bedrijf?

Houd er rekening mee dat de hoeveelheid koffiedrinkers veel invloed heeft op de capaciteit van de koffiemachine. Je wilt geen overcapaciteit maar zeker ook geen ondercapaciteit. Probeer daarom goed in te schatten hoeveel koffiedrinkers er bij jou op het werk zijn.

Wil je op meerdere locaties een koffiemachine? Kies dan voor het aantal koffiedrinkers per locatie, dan sluit het advies van onze koffiekeuzehulp het beste aan op jouw situatie.

Keuzehulp stap 1 / 5 Hoeveel koffiedrinkers heeft jouw bedrijf?

1 tot 10

11 tot 30

31 tot 50

51 tot 100

100+

  • Je hebt nog niks geselecteerd

Welke 3 koffievariaties drinken jullie het liefst? (maximaal 3)

We tonen je de meest gekozen consumptievariaties van onze koffiemachines, maar dit zijn ze lang niet allemaal. Er zijn namelijk op de meeste automaten nog veel meer opties mogelijk dan we hier tonen. Op de detailpagina's van onze koffiemachines ontdek je ze allemaal.

Keuzehulp stap 2 / 5 Welke 3 koffievariaties drinken jullie het liefst? (maximaal 3)

Koffie

Een koffie is de “standaard” kop koffie die wij allemaal kennen.

Koffie

Espresso

Een espresso is een klein kopje koffie dat wordt bereid door water onder hoge druk door een hoeveelheid fijn gemalen koffie te persen.

Espresso

Cappuccino

Een cappuccino is een op espresso gebaseerde drank met opgeschuimde melk.

Cappuccino

Latte macchiato

Een latte macchiato is een op espresso gebaseerde drank met opgeschuimde melk, waarbij je begint met de melk en het melkschuim en hier een espresso aan toevoegt.

Latte macchiato

Wiener melange

Wiener melange is een van oorsprong Oostenrijks recept. Wiener melange wordt gemaakt met koffie, cacao en melkschuim.

Wiener melange

Chocolademelk

Chocolademelk is een drank waarbij cacao en melk worden gemixt.

Chocolademelk

Heet water

Heet water wordt gebruikt voor zowel groene als zwarte thee. Maar je kunt het ook gebruiken voor het aanmaken van soep sachets.

Heet water

  • Je hebt nog niks geselecteerd

Bonen = Met bonen kies je voor versgemalen bonenkoffie van barista kwaliteit.

Instant = Met instant koffie kiest u voor lekker en snel. Bovendien is deze koffiesoort eenvoudig in onderhoud.

Freshbrew = Freshbrew lijkt veel op traditionele filterkoffie zoals deze vroeger thuis werd bereid. Snel, lekker en vers gezet.

Filterkoffie = Filterkoffie is traditionele koffie die wordt gezet met een filter en heet water. Met filterkoffie machines zijn geen melkvariaties mogelijk.

Capsules = Met koffiecapsules kies je voor constante kwaliteit en gebruiksgemak. Deze koffiesoort is luchtdicht verpak waardoor tot een jaar na productie nog vers.

Liquid = Liquid koffie is een vloeibaar koffie-extract van vers gebrande koffiebonen. Hierdoor heeft u altijd lekkere, verse koffie. Maar houd er wel rekening mee dat liquid koffie in de diepvries bewaard moet worden.

Keuzehulp stap 3 / 5 Welke zetmethode heeft jullie voorkeur?

Bonen

Met bonen kies je voor versgemalen bonenkoffie van barista kwaliteit. Deze koffiesoort vereist meer tijd in onderhoud.

Bonen

Instant

Met instant koffie kies je voor lekker en snel. Bovendien is deze koffiesoort eenvoudig in onderhoud.

Instant

Freshbrew

Freshbrew lijkt veel op traditionele filterkoffie zoals deze vroeger thuis werd bereid. Snel, lekker en vers gezet.

Freshbrew

Filterkoffie

Filterkoffie is traditionele koffie die wordt gezet met een filter en heet water.

Filterkoffie

Capsules

Met koffiecapsules kies je voor constante kwaliteit en gebruiksgemak. Deze koffiesoort is luchtdicht verpakt en daardoor tot een jaar na productie nog vers.

Capsules

Liquid

Liquid koffie is een vloeibaar koffie-extract van vers gebrande koffiebonen. Hiermee drink je altijd lekkere, verse koffie. Maar houd er wel rekening mee dat liquid koffie in de diepvries bewaard moet worden.

Liquid

Geen idee?

Heb je geen idee welke zetmethode bij je bedrijf past? Onze koffie experts adviseren je graag.

Geen idee?

  • Je hebt nog niks geselecteerd

Selecteer hier welke melkvorm jullie voorkeur heeft.

Bijna al onze koffiemachines kunnen melkvariaties bereiden (op filter koffiemachines na). De melkvorm die hiervoor gebruikt wordt is afhankelijk van de zetmethode die je hebt gekozen in de stap hiervoor. Hierdoor kan het zijn dat je in deze stap geen of minder keuze hebt.

Keuzehulp stap 4 / 5 Welke (eventuele) melkvorm heeft jullie voorkeur?

Geen melk

Melktopping

Een ‘topping’ is een melkproduct in poedervorm waarmee in een koffieautomaat de romige schuimlaag gemaakt wordt, zoals die van cappuccino. Topping is makkelijk in gebruik, lang houdbaar en onderhoudsarm.

Melktopping

Verse melk

Verse melk is een vloeibaar melkproduct voor de perfecte melkschuimlaag. Hiermee kies je voor latte variaties van echte barista kwaliteit. Deze  houdbare melkvorm wordt veel gekozen maar vereist meer onderhoud.

Verse melk

  • Je hebt nog niks geselecteerd

Welke watertoevoer is er beschikbaar?

Het grootste deel van onze koffiemachines heeft een standaard aansluiting op de waterleiding. Kies alleen voor een waterreservoir wanneer er geen 3/4 wasmachine aansluiting beschikbaar is of gemaakt kan worden. Met een waterreservoir kun je je koffiemachine overal plaatsen waar een stopcontact is.

Keuzehulp stap 5 / 5 Welke watertoevoer is er beschikbaar?

Waterleiding

Is er een wasmachine aansluiting (3/4) aanwezig? Dit is nodig om de koffiemachine aan te sluiten op de vaste waterleiding. De machine wordt dan ook meteen aangesloten op een BWT waterfilter.

Waterleiding

Waterreservoir

Dit is een watertank, waarmee je de machine overal kunt plaatsen, mits een stopcontact aanwezig. Kies deze optie enkel wanneer er geen waterleiding aanwezig is.

Waterreservoir

  • Je hebt nog niks geselecteerd