koffiegroothandel | KoffiePartners

Krachten gebundeld

Maak kennis met onze partners!

Wij geloven in het bundelen van krachten. Als koffiegroothandel werken we daarom graag samen met bekende en gespecialiseerde partners, zoals Coffee Fresh, NESCAFÉ, Redbeans, Douwe Egberts en illy.  Bekijk hieronder een aantal partners waarmee we samenwerken.

Gedreven allround servicemonteur | Onderhoud koffiemachine | KoffiePartners

Koffie van een A-merk

Met de service van KoffiePartners!

Dankzij de samenwerking met onze partners, kies je voor de kwaliteit van een bepaald merk, gecombineerd met de service van KoffiePartners. Dat betekent volop keuzevrijheid in het type koffiemachine en dankzij onze vakkundigheid geen omkijken meer naar jouw koffiemachine. Nieuwsgierig geworden naar alle partners waarmee we samenwerken? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom.

Neem contact met ons op
KoffiePartners | koffiegroothandel | Onze partners

Meer dan koffie alleen!

Ons assortiment reikt verder dan koffiemachines en koffie: ook voor o.a. melk, suiker, thee, koekjes, frisdrank, serviesgoed en onderhoudsproducten kun je bij ons als koffiegroothandel terecht. Ook hiervoor werken wij samen met verschillende partners, jij kiest wat het beste bij de behoeften van jouw bedrijf past. Meer weten? Onze koffie experts adviseren je graag!

Ontdek ons randassortiment
KoffiePartners | Koffiegroothandel, partner worden?

Ook partner worden?

Laten we een kop koffie drinken!

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Ben je van mening dat jouw merk een goede aanvulling is op onze huidige partners? Neem dan direct contact op met onze commerciële afdeling en vertel ons waarom jouw merk meerwaarde biedt aan onze klanten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een kennismaking in onze showroom! Maak hiervoor een afspraak met een van onze koffie experts.

Maak een afspraak

Meer weten over onze partners?

Wij vertellen je graag meer over onze partners! Laat je gegevens achter via dit formulier, dan nemen wij contact met je op.


    Waar ken je ons van?

    Waarover wil je meer weten?
    Directie | KoffiePartners