Krachten gebundeld

Maak kennis met onze partners!

Wij geloven in het bundelen van krachten. Als koffiegroothandel werken we daarom  graag samen met bekende en gespecialiseerde partners, zoals Coffee Fresh, NESCAFÉ, Redbeans en illy.  Bekijk hieronder een aantal partners waarmee we samenwerken.

Persoonlijk advies?
Gedreven allround servicemonteur | Onderhoud koffiemachine | KoffiePartners

Koffie van een A-merk

Met de service van KoffiePartners!

Dankzij de samenwerking met onze partners, kiest u als klant voor de kwaliteit van een bepaald merk, gecombineerd met de service van KoffiePartners. Dat betekent volop keuzevrijheid in het type koffiemachine en geen omkijken meer naar uw koffiemachine. Nieuwsgierig geworden naar alle partners waarmee we samenwerken? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom.

Neem contact met ons op
KoffiePartners | koffiegroothandel | Onze partners

Meer dan koffie alleen!

Ons assortiment reikt verder dan koffiemachines en koffie: ook voor o.a. melk, suiker, thee, koekjes, frisdrank, serviesgoed en onderhoudsproducten kunt u bij ons als koffiegroothandel terecht. Ook hiervoor werken wij samen met verschillende partners, u kiest wat het beste bij de behoeften van uw bedrijf past. Meer weten? Onze koffie experts adviseren u graag!

Ontdek ons randassortiment
KoffiePartners | Koffiegroothandel, partner worden?

Ook partner worden?

Laten we een kop koffie drinken!

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Bent u van mening dat uw merk een goede aanvulling is op onze huidige partners? Neem dan direct contact op met onze commerciële afdeling en vertel ons waarom uw merk meerwaarde biedt aan onze klanten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kennismaking in onze showroom! Maak hiervoor een afspraak met een van onze koffie experts.

Maak een afspraak

Meer weten over onze partners?

U kunt direct contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over onze partners!

    Waar kent u ons van?

    Waarover wilt u meer weten?    Directie | KoffiePartners