De partners in onze koffiegroothandel

Bij KoffiePartners geloven wij in het bundelen van krachten. Als koffiegroothandel werken we daarom dan ook graag samen met bekende en gespecialiseerde partners, zoals Coffee Fresh, NESCAFÉ, Redbeans en illy. Dit alles met slechts één simpel doel; u voorzien van de allerbeste koffievoorziening op het werk! Bekijk hieronder een aantal partners waarmee we samenwerken.

KoffiePartners | Koffiegroothandel | Onze partners

Koffiegroothandel: alles onder één dak

Samen staan we sterk!

Dankzij de samenwerking met onze partners, kiest u als klant voor de kwaliteit van een bepaald merk, gecombineerd met de service van KoffiePartners. Dat betekent volop keuzevrijheid in het type koffiemachine en geen omkijken meer naar uw koffiemachine. Nieuwsgierig geworden naar alle partners waarmee we samenwerken?

Neem contact met ons op
KoffiePartners | koffiegroothandel | Onze partners

Meer dan koffie!

Ons assortiment reikt verder dan koffiemachines en koffie: ook voor o.a. melk, suiker, thee, koekjes, frisdrank, serviesgoed en onderhoudsproducten kunt u bij ons als koffiegroothandel terecht. Ook hiervoor werken wij samen met verschillende partners, u kiest wat het beste bij de behoeften van uw bedrijf past.

Ontdek ons randassortiment
KoffiePartners | Koffiegroothandel, partner worden?

Ook partner worden?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Bent u van mening dat uw merk een goede aanvulling is op onze huidige partners? Neem dan direct contact op met onze commerciële afdeling en vertel ons waarom uw merk meerwaarde biedt aan onze klanten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kennismaking in onze showroom! Maak hiervoor een afspraak met een van onze koffie experts.

Neem contact met ons op

Meer weten?

U kunt direct contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer over onze partners!

    Waar kent u ons van?

    Meer informatie over uw vraag    Directie | KoffiePartners