Douwe Egberts & KoffiePartners

KoffiePartners & Douwe Egberts

Ook verkrijgbaar in ons assortiment: het welbekende merk Douwe Egberts. Als officiële dealer kunnen wij je het hele assortiment bieden tegen aantrekkelijke voorwaarden. Met deze samenwerking hebben we een nieuwe koffiesoort in ons assortiment: Cafitesse liquid koffie. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien in álle koffiewensen: van espressobonen tot liquid koffie.

Douwe Egberts | KoffiePartners

Over dit merk

Dit vertrouwde koffiemerk kan natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment! Al in 1753 werd Douwe Egberts opgericht. Met kennis en passie, al bijna 270 jaar lang, wordt lekkere en eerlijke koffie gemaakt van de beste koffiebonen.

Lees meer
Cafitesse Excellence Touch | KoffiePartners
Barista ONE | KoffiePartners
Espresso Omni

De koffiemachines

In ons assortiment

Koffiemachines van dit merk zijn er in verschillende zetmethoden. In ons assortiment vind je bonen, freshbrew en liquid koffiemachines. Daarmee hebben wij voor elk type bedrijf een passende koffievoorziening, dus ook voor jouw organisatie!

Bekijk onze koffiemachines
Douwe Egberts | KoffiePartners

Zorgeloos genieten van jouw koffiemachine?

Combineer dit vertrouwde koffiemerk met onze snelle & persoonlijke service. Dat is zorgeloos genieten van heerlijke koffie bij jou op het werk! Het is mogelijk om een koffiemachine naar keuze een week kosteloos uit te proberen. Zo weet je zeker of de koffiemachine bij jullie wensen past!

Vraag een gratis proefplaatsing aan