KoffiePartners & Douwe Egberts

Ook verkrijgbaar in ons assortiment: het welbekende merk Douwe Egberts. Als officiële dealer kunnen wij u het hele assortiment bieden tegen aantrekkelijke voorwaarden. Met deze samenwerking hebben we een nieuwe koffiesoort in ons assortiment: Cafitesse liquid koffie. Hierdoor kunnen we klanten voorzien in álle koffiewensen: van espressobonen tot liquid koffie.

Persoonlijk koffie advies?
Douwe Egberts | KoffiePartners

Over dit merk

Dit vertrouwde koffiemerk kan natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment! Al in 1753 werd Douwe Egberts opgericht. Met kennis en passie, al bijna 270 jaar lang, wordt lekkere en eerlijke koffie gemaakt van de beste koffiebonen.

Lees meer
Cafitesse Excellence Touch | KoffiePartners
Barista ONE | KoffiePartners
Espresso Omni

De koffiemachines

In ons assortiment

Koffiemachines van dit merk zijn er in verschillende zetmethoden. In ons assortiment vindt u bonen, freshbrew en liquid koffiemachines. Daarmee hebben wij voor elk type bedrijf een passende koffievoorziening, ook voor u!

Bekijk onze koffiemachines
Douwe Egberts | KoffiePartners

Zorgeloos genieten van uw koffiemachine?

Combineer dit vertrouwde koffiemerk met onze snelle & persoonlijke service. Dat is zorgeloos genieten van heerlijke koffie bij u op het werk! Het is mogelijk om een koffiemachine naar keuze een week kosteloos uit te proberen. Zo weet u zeker of de koffiemachine bij uw wensen past!

Vraag een gratis proefplaatsing aan