Over thee

Alles wat u wilt weten en meer!

Thee op kantoor vindt u bij KoffiePartners! Thee wordt gemaakt van de gedroogde jonge bladeren van de ‘Camilla’ plant, die allemaal met de hand worden geplukt. Deze plantensoort groeit op plekken tot 2000 meter en kan vier maanden overleven in sneeuw. Van de ‘Camilla’ plant  bestaan meer dan 100 verschillende varianten. Bijzonder is dat zowel: zwarte thee, groene thee, Oolong thee en witte thee allemaal afkomstig zijn van deze ‘Camilla’ plant. Pas in het productieproces wordt bepaald welke thee variant wordt gemaakt.

Lees verder

Uitgelichte thee merken

Lipton Thee | Thee op kantoor | KoffiePartners

Lipton

Lipton doet meer dan ooit om ervoor te zorgen dat hun verfrissende thee niet alleen nu heerlijk smaakt, maar ook nog vele jaren in de toekomst. Vandaag de dag is Lipton in veel delen van de wereld aanwezig. Lipton wordt verbouwd op plantages in Kenia, Argentinië en Sri Lanka en heeft zelfs eigen Lipton-theeplantages in Kenia en Tanzania. Lipton werkt samen met de Rainforest Alliance om ervoor te zorgen dat de thee duurzaam wordt verbouwd en dat de arbeiders goed krijgen betaald.

Bestel Lipton particulier
Pickwick Thee | KoffiePartners

Pickwick

Pickwick haalt haar thee van over de hele wereld, maar het meeste komt uit India, Sri Lanka en Indonesië. Dit zijn voor Pickwick belangrijke landen: ze hebben namelijk het perfecte klimaat en hoge plantages. Daar wordt de thee alleen maar lekkerder van! Daarnaast geeft Pickwick niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership.

Bestel Pickwick particulier
Senza Tea | Losse thee | dispensers| thee op het werk| KoffiePartners

Senza Tea Co.

Met Senza Tea heeft u niet alleen keuze uit een ruim assortiment aan uitzonderlijke losse theeën, maar ook keuze uit slimme innovatieve oplossingen die losse thee op het werk eenvoudiger en toegankelijker maken. Voorbeelden van innovaties zijn de thee dispenser en het disposable origami filter. Kortom; met thee van Senza Tea maakt u uw drankenvoorziening compleet!

Bestel Senza Tea zakelijk
Thee advies | KoffiePartners

Persoonlijk advies

Welke theesoort past bij uw bedrijf?

Thee op kantoor! Welke theesoort bij uw bedrijf past is compleet afhankelijk van uw wensen en eisen op het gebied van smaak. Met ons uitgebreide thee assortiment kiest u altijd de beste thee voor uw onderneming. Onze ervaren verkoopmedewerkers adviseren u bovendien graag middels een persoonlijk gesprek, waarin zij samen met u in kaart brengen welke wensen en behoeftes u heeft en welke theesoort hierbij past.

Maak een afspraak!