Lipton op kantoor header | KoffiePartners

Thee op het werk

Maak elke werkdag speciaal!

Maak jouw koffiecorner compleet met thee op kantoor. In ons aanbod vind je diverse theesoorten van verschillende A-merken. Hieronder stellen we ze graag aan je voor. Of je nu kiest voor traditionele theezakjes of gaat voor verse thee uit luxe dispensers. Bij KoffiePartners hebben wij voor iedere wens een passende thee oplossing. Meer weten? Onze adviseurs komen graag met je in contact.

cuppaTea | Fairtrade thee van KoffiePartners

cuppaTea

Een compleet en smaakvol assortiment

cuppaTea is ons eigen theemerk. De thee wordt direct na de pluk verwerkt en deze zuivere oorsprong proef je terug in elke kop thee. Door de combinatie van verschillende fruitsmaken en kruiden is het aanbod compleet en smaakvol. Kies bijvoorbeeld uit bosvruchten, groene thee citroen of starmix. Op de verpakking vind je het Fairtrade logo terug. Dit houdt in dat de cuppaTea onder eerlijke voorwaarden is geproduceerd en verhandeld, waarbij zorgvuldig wordt omgegaan met mens en milieu. Kortom: lekkere thee met een goed verhaal! cuppaTea bestel je gemakkelijk en snel via onze particuliere webshop of zakelijke webshop.

Bekijk ons zakelijke cuppaTea aanbod
Lipton thee op kantoor | KoffiePartners

Lipton

Verfrissende smaken, verrassend aanbod

Lipton is wereldwijd één van de meest bekende theemerken. Met Lipton op het werk kies je voor een uitgebreid assortiment thee met verrassende en verfrissende smaken. Lipton wordt verbouwd op plantages in Kenia, Argentinië en Sri Lanka en heeft zelfs eigen Lipton theeplantages in Kenia en Tanzania. Lipton werkt samen met de Rainforest Alliance om ervoor te zorgen dat de thee duurzaam wordt verbouwd en dat de arbeiders goed krijgen betaald. Hiermee ga je dus zeker voor  een goed gevoel wanneer je voor Lipton kiest. Bij KoffiePartners kun je zowel zakelijk als particulier Lipton bestellen. Benieuwd naar ons assortiment. Bezoek dan onze webshop.

Bekijk ons zakelijke Lipton aanbod
Pukka thee geniet moment | KoffiePartners

Pukka

Echte kruidenthee op het werk

Geniet niet alleen thuis, maar nu ook op het werk van de heerlijke kruidencombinaties van Pukka. Dankzij onze samenwerking met Pukka kun jij de theedrinkers bij jou op kantoor compleet in de watten leggen met de meest smaakvolle theemelanges. Zo komen jij en je collega’s gegarandeerd tot rust tijdens een hectische werkdag. Pukka bestel je gemakkelijk en snel via onze zakelijke webshop.

Bekijk ons zakelijke Pukka aanbod
Pickwick Thee | KoffiePartners

Pickwick

Een extraatje op je werk

Even bijpraten met je collega? Of een warm welkom voor je bezoek? Pickwick geeft je werkdag net even dat kleine extraatje, welke thee je ook kiest. Thee van Pickwick komt uit landen over de hele wereld, maar het meeste komt uit India, Sri Lanka en Indonesië. Pickwick geeft niet alleen om de kwaliteit van de thee, maar ook om de boeren die de thee verbouwen en de planeet die we samen delen. Daarom is Pickwick aangesloten bij de organisatie Ethical Tea Partnership. Bij KoffiePartners kun je zowel zakelijk als particulier Pickwick bestellen. Benieuwd naar ons assortiment. Bezoek dan onze webshop.

Bekijk ons zakelijke Pickwick aanbod
Té de Origen | KoffiePartners

Té de Origen

Duurzaam en ambachtelijk

De Fairtrade thee van Té de Origen is een heerlijke ambachtelijke thee. Een fairtrade thee met een verhaal over mensen en product. De zwarte en groene thee van Té de Origen komt uit thee land nummer één Sri Lanka. Uniek is dat er geen productie plaats vind in Nederland. Té de Origen wordt biologisch geteeld door lokale boeren, Fairtrade ingekocht en verwerkt en verpakt in Sri Lanka. Hierdoor geniet je samen met je collega’s van een duurzaam en biologisch theemoment. Té de Origen bestel je gemakkelijk en snel in onze zakelijke webshop.

Bekijk ons zakelijke Té de Origen aanbod
Senza Tea thee dispenser op het werk | KoffiePartners

Senza Tea

Real tea made easy

Met Senza Tea kies je voor de beleving van losse thee op kantoor gecombineerd met innovatieve dispenser systemen. Hierdoor maak je ieder theemoment op het werk speciaal én duurzaam. Want door thee niet langer te verpakken in theezakjes biedt Senza Tea jou en je collega’s de kwaliteit van losse thee met het gemak van een theezakje. Beter voor jou, voor de boer én de planeet. En laten we eerlijk zijn, zo’n luxe theedispenser naast de koffiemachine maakt jouw koffiecorner toch helemaal compleet? Sinds kort ook verkrijgbaar als voorgevulde buideltjes! Senza Tea bestel je gemakkelijk en snel in onze zakelijke webshop.

Bekijk ons zakelijke Senza Tea aanbod
Thee advies | KoffiePartners

Zin een kopje thee?

Kom proeven in onze showroom

Wij nodigen je van harte uit om samen met je collega’s ons ruime thee assortiment te komen proeven. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij jullie behoeftes in kaart en denken we graag mee over de mogelijkheden voor thee op kantoor bij jouw bedrijf. Onze thee experts staan je graag te woord! Maak vandaag nog een afspraak.

Maak een afspraak!