Over freshbrew koffie

Alles wat u wilt weten en meer!

Freshbrew koffie is koffie van versgemalen bonen. Het lijkt daarom ook het meest op de filter koffie die vaak thuis wordt gebruikt. De koffie is zowel gebrand als gemalen en wordt in praktijk veel in koffieautomaten gebruikt. Hierbij is het wel heel belangrijk dat de machines speciaal zijn afgestemd op deze koffievariant. Veel bedrijven kiezen voor freshbrew koffie door de constante kwaliteit, de lekkere smaak, het eenvoudige gebruik & de relatief lage kosten.

Uitgelichte freshbrew blends

Coffee Fresh premium freshbrew | KoffiePartners

Coffee Fresh premium freshbrew

Deze complexe koffie van Coffee Fresh heeft met zijn Afrikaanse Arabica’s smaken van kruidnagel en laurier, het licht zoetje in de koffie maakt in combinatie met de kruidigheid dat deze koffie in de afdronk wat weg heeft van laurierdrop. Een mooie zachte body zorgt ervoor dat de koffie mooi in balans is.

Bestel Coffee Fresh premium freshbrew
Coffee Fresh special fairtrade | KoffiePartners

Coffee Fresh special Fairtrade freshbrew

De zuivere Robusta zorgt voor een bovengemiddeld prettige bitter. De rinsheid van de hoog gelegen Arabica’s maakt dat deze koffie een eigen karakter heeft. Met een mooie body en aroma’s van walnoot en cacao.

Bestel Coffee Fresh special Fairtrade freshbrew
Ontzorging | Koffie op het werk | KoffiePartners

Persoonlijk advies

Welke freshbrew blend past bij uw bedrijf?

Het selecteren van de juiste Freshbrew koffie melanges is dé basis voor een heerlijk kopje koffie. Met ons uitgebreide assortiment kiest u altijd de beste koffie voor uw onderneming. Onze ervaren verkoopmedewerkers adviseren u  tevens graag middels een persoonlijk gesprek.  Tijdens zo’n gesprek brengen zij samen met u in kaart welke wensen en behoeftes u heeft en welke freshbrew blend hierbij past.

Maak een afspraak!