Traditionele koffie | Freshbrew koffieconcept | KoffiePartners

Over freshbrew koffie

De smaak van traditionele filterkoffie!

Freshbrew koffie is koffie van versgemalen bonen. Het lijkt daarom ook het meest op de filter koffie die vaak thuis wordt gedronken. De koffie is zowel gebrand als gemalen en wordt in praktijk veel in koffieautomaten gebruikt. Hierbij is het belangrijk dat de machines speciaal zijn afgestemd op deze koffiesoort. Veel bedrijven kiezen voor freshbrew koffie vanwege de constante kwaliteit, de lekkere smaak, het eenvoudige gebruik & de relatief lage kosten.

Uitgelichte freshbrew blends

Coffee Fresh premium freshbrew | KoffiePartners

Coffee Fresh premium freshbrew

Deze complexe koffie van Coffee Fresh heeft met zijn Afrikaanse Arabica’s smaken van kruidnagel en laurier, het licht zoetje in de koffie maakt in combinatie met de kruidigheid dat deze koffie in de afdronk wat weg heeft van laurierdrop. Een mooie zachte body zorgt ervoor dat de koffie mooi in balans is.

Bestel Coffee Fresh premium freshbrew
Coffee Fresh special fairtrade | KoffiePartners

Coffee Fresh special Fairtrade freshbrew

De zuivere Robusta zorgt voor een bovengemiddeld prettige bitter. De rinsheid van de hoog gelegen Arabica’s maakt dat deze koffie een eigen karakter heeft. Met een mooie body en aroma’s van walnoot en cacao.

Bestel Coffee Fresh special Fairtrade freshbrew
Ontzorging | Koffie op het werk | KoffiePartners

Persoonlijk advies

Welke freshbrew blend past bij jouw bedrijf?

Het selecteren van de juiste Freshbrew koffie melanges is dé basis voor een heerlijk kopje koffie. Met ons uitgebreide assortiment kies je altijd de beste koffie voor jouw bedrijf. Onze ervaren koffie experts adviseren je graag tijdens een persoonlijk gesprek. In dit gesprek brengen we samen met jou en jouw collega’s in kaart welke wensen en behoeftes er zijn en welke freshbrew blend hierbij past.

Maak een afspraak!