Koffie advies nodig?

Het succes van een organisatie valt of staat door de mensen die er werken. Ons team bestaat uit een club gedreven professionals, met elk hun eigen expertise. We vertellen u graag meer over onze koffie experts!

Directie | Onze koffie experts| KoffiePartners

Directie

Work hard, play hard!

Bart Brouwer is algemeen directeur van KoffiePartners. Hij adviseert u graag over de koffievoorziening bij u op het werk.

Wilt u vrijblijvend kennismaken, iets weten over ons beleid, onze visie, onze koffie experts of onze normen en waarden? Bel dan gerust en vraag naar Bart!

Hij legt u graag uit hoe trots hij is op KoffiePartners en zijn medewerkers!

Financiëel en personeelszaken | Onze koffie experts| KoffiePartners

Financiën en personeelszaken

Onze rots in de branding!

Paulien is eindverantwoordelijk voor onze financiële administratie. Het boekhoudprogramma Exact kent geen geheimen voor haar!

Heeft u een vraag over een factuur? Bel dan naar 078-631 03 00 en vraag naar Paulien.

Ook voor personeelszaken en het juridische beleid van KoffiePartners bent u bij Paulien aan het juiste adres.

Verkoop | Onze koffie experts | KoffiePartners

Verkoop

Beloven wat je waar kan maken en waarmaken wat je belooft!

Onze accountmanagers adviseren u graag over de koffievoorziening bij u op het werk. Uw persoonlijke wensen staan daarbij voorop. Of u nu gaat voor snelheid, duurzaamheid, constante kwaliteit of een scherpe prijs. In ons ruime aanbod is er altijd een koffiemachine die bij uw voorkeuren past!

Art is commercieel eindverantwoordelijk en samen met zijn team zorgt hij voor langetermijn tevreden relaties.

Wilt u een keer vrijblijvend sparren over uw koffievoorziening, of heeft u ideeën over een samenwerking? Neem dan contact met ons op en vraag naar Art!

Neem contact op met Art
Persoonlijke service | KoffiePartners

Verkoop binnendienst

Service met een glimlach!

Belt u naar 078-631 03 00? Grote kans dat u de dames van onze verkoop binnendienst aan de lijn krijgt. Priscilla en haar team adviseren u graag over de koffie en thee bij u op het werk. Tussen de telefoontjes door verwerken zij de orders die binnenkomen via de webshop of per e-mail.

Heeft u een technische vraag? Dan wordt u direct doorverbonden met onze technische dienst. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk: daarom hebben we geen keuzemenu en krijgt u onze koffie experts direct aan de lijn.

Wilt u koffie proeven en de mogelijkheden bespreken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom!

Marketing | Onze koffie experts Team | KoffiePartners

Marketing

Van briefpapier tot ledscreen!

Ziet u online of offline iets voorbij komen van KoffiePartners? Dat komt uit de hand van ons marketing team! Laura en haar team zetten verschillende middelen in om KoffiePartners nog beter op de kaart te zetten.

Alle communicatie, social media, acties en printuitingen worden door ons marketingteam gerealiseerd. Heeft u de reclame uitingen op het 40 m2 ledscreen op ons pand bijvoorbeeld al gezien? Een unieke kans voor onze klanten om onder de aandacht te komen bij 100.000 passerende automobilisten.

Meer weten? Just call Laura!

Neem contact op met Laura
Bezorging | Ons team | KoffiePartners

Bezorging

Tot in uw keukenkastje!

Onze eigen bezorgers komen uw bestelling persoonlijk afleveren bij u op het werk. Met een glimlach bezorgen zij uw koffie tot in uw keukenkastje, wel zo handig!

Dagelijks worden de KoffiePartners bezorgbussen ingeladen met koffie, thee, melk, suiker, soep, frisdrankblikjes en veel meer. Onze sterke mannen leveren uw bestelling op vaste afleverdagen af.

Zo weet u altijd wanneer de koffie wordt geleverd.

Heeft u de video over onze bezorgservice al gezien? Ervaar het zelf!

 

Technische dienst | Ons team | KoffiePartners

Technische dienst

Koffie zonder kopzorgen!

Zonder onze vakkundige servicemonteurs zijn we nergens. Het is namelijk cruciaal dat u snel én goed wordt geholpen met technische ondersteuning. Daarom staan onze technische experts zeven dagen per week voor u klaar.

Onder leiding van Gaby wordt de installatie van uw koffiemachine, het onderhoud ervan en eventuele storingen vakkundig in werking gesteld.

Heeft u een technische vraag? Gaby en zijn collega’s helpen u graag.

Bel naar 078 – 631 0300 om antwoord te krijgen op uw vragen!

Facilitair en Logistiek | Ons team | KoffiePartners

Logistiek en Facilitair

Overzicht door inzicht!

Alles in en rondom ons kantoor wordt onder leiding van David geregeld. Zijn team zorgt ervoor dat KoffiePartners als een geoliede machine draait.

Ons magazijn bevindt zich in ons bedrijfspand, in deze video geven we u een korte rondleiding door onze werkplek.

Het is essentieel dat de inkoop van producten, het voorraadbeheer en de logistieke planningen goed geregeld zijn. Doordat dit soepel verloopt, kunnen wij de service naar onze klanten maximaliseren.

Deze afdeling zorgt ervoor dat uw koffie op tijd wordt geleverd!

Operating | Ons team | KoffiePartners

Operating

Zorg op locatie!

Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar uw koffiemachines? Dat kan! Kies dan voor een operator op locatie.

Dennis zorgt er samen met zijn team voor dat de koffiemachines van onze klanten elke dag goed bijgevuld, onderhouden en schoongemaakt zijn.

Is volledige ontzorging op het gebied van koffie belangrijk voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de verschillende mogelijkheden.

Persoonlijk advies

U kunt direct contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

    Waar kent u ons van?

    Meer informatie over uw vraag