Ga voor een duurzame waterkoeler op het werk!

Waterkoelers zijn er in verschillende soorten en maten. Van een tafelmodel, staand model tot een luxe elektronische waterkraan. Welke waterkoeler het beste bij uw bedrijf past, is afhankelijk van uw wensen en de ruimte waar het apparaat komt te staan. De duurzame Made Blue waterkoeler is bij ons de standaard, omdat wij op deze manier een steentje willen bijdragen aan de wereld. Met de Made Blue waterkoeler kiest u namelijk voor duurzaam, gekoeld water op de zaak & doneert u 1 miljoen liter schoon drinkwater aan Afrika.

Zakelijke waterkoeler

Waterkoeler kopen

Wilt u een waterkoeler kopen of huren voor uw bedrijf? Dat kan bij ons! Wij hebben diverse modellen watermachines voor bedrijven. Bijvoorbeeld een tafelmodel (ook verkrijgbaar met bijpassende onderkast) of een luxe kraan. Laat uw medewerkers genieten van koud, gezuiverd drinkwater via de hoge kwaliteit watermachines van Borg & Overström. Wij bieden verschillende modellen aan van dit degelijke merk. De waterkoelers zijn verkrijgbaar met verschillende smaakvariaties: koud water, water op kamertemperatuur, bruisend water en heet water. Alle varianten worden aangesloten op de waterleiding.

Onderhoud aan uw waterkoeler

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw waterkoeler, bevelen wij regelmatig onderhoud aan. Daarom bieden wij onze Borg & Overström waterkoelers aan met een preventief onderhoudscontract. Hiermee krijgt uw watermachine ieder jaar een onderhoudsbeurt. Ook wordt daarnaast het waterfilter jaarlijks vervangen en kunnen eventuele storingen snel opgelost worden door onze monteurs.

Gesloten systeem

Onze waterkoelers zijn voorzien van een gesloten systeem. Om die reden komt het water pas in aanraking met lucht zodra het in uw glas stroomt. Hierdoor heeft u altijd zuiver drinkwater!

Gezondheid

Dat water drinken gezond is, weet iedereen. Een waterkoeler bevordert water drinken op het werk. Lees in onze blog meer over de voordelen van water drinken op het werk.

Persoonlijk advies

U kunt direct contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

    Waar kent u ons van?

    Meer informatie over uw vraag