Filteren

 • Type koffiemachine:

 • Aantal personen:

 • Merken:

 • Consumpties:

 • Status:

 • Wateraansluiting:

 • Melksoort:

 • Kannenfunctie

 • Bekeruitgifte:

Koffiemachine zakelijk

Koffiemachine zakelijk huren of kopen? In ons assortiment vind je verschillende soorten koffieautomaten van alle bekende A-merken. Benieuwd welke koffiemachine bij jouw bedrijf past? Maak gebruik van onze keuzehulp. Hiermee adviseren we je op basis van 5 eenvoudige vragen welke koffiemachine het beste op jouw wensen aansluit.

Bonen (1)

 • Herkenbaar illy logo
 • +100 koppen koffie per uur
 • 2 koppen koffie tegelijk tappen
771 x 320 x 580 mm

Koffie proeven?

Kom samen met jouw collega's proeven in ons Coffee Experience Center langs de A16!

Maak een afspraak

Capsules (2)

Nieuw
 • Ideaal voor een kleine werkplek of ZZP'er
 • Waterreservoir 0,8 liter
 • Container capaciteit: 7 gebruikte capsules
235 x 105 x 320 mm
Nieuw
 • Waterreservoir 2,5 liter
 • 3 programmeerbare volumes met automatische stop en start knop
 • Automatische stand-by na 30 minuten
330 x 265 x 360 mm

illy SMART 10

Ga voor Italiaanse premium koffie op de werkvloer!

illy SMART 10

Koffiemachine zakelijk huren op kopen?

Ruime keuze uit professionele koffieautomaten van A-merken!

Kies jouw nieuwe koffiemachine en favoriete koffie en geniet dag in, dag uit van een heerlijk kopje koffie op de zaak. Wij bieden met onze brede range aan zakelijke koffiemachines een totale invulling van jouw koffievoorziening. Van kwalitatief hoogwaardige espressomachines tot aan super snelle instant machines. Bij KoffiePartners hebben wij met ons ruime assortiment A-merken en eigen huismerk Coffee Fresh voor iedere wens en branche een passende zakelijke koffiemachine. Moeite met kiezen? In onze keuzehulp adviseren we je door middel van 5 eenvoudige vragen welke koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past. Liever persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Onze koffie experts adviseren je graag!

Persoonlijk advies

Espressomachine

Ga je voor een espressomachine? Dan kies je voor versgemalen bonenkoffie op het werk. Met één druk op de knop worden de koffiebonen gemalen, waardoor alle aroma’s van de espressobonen in je koffiebeker terecht komen. Dit geeft de intense smaak en geur van verse koffie. Hierdoor is bonenkoffie, naast de ideale start van de dag een perfect visitekaartje voor jouw bedrijf. In ons bonenmachine assortiment vind je onder andere compacte Jura koffiemachines, stijlvolle Redbeans beanmachines en zeer uitgebreide WMF espressomachines. Benieuwd of een espressobonenmachine bij jouw bedrijf past? Lees op deze pagina alles over espressobonenmachines.

Instant machines

Heb je behoefte aan een lekkere kop koffie, die snel klaar is? Dan is een instant koffiemachine de ideale oplossing voor jouw bedrijf. Want met een instant zakelijke koffiemachine kun je in een hoog tempo veel koppen koffie serveren. Bovendien heeft een instant koffiemachine weinig onderhoud nodig en zijn ze eenvoudig in gebruik. Hierdoor is een instant koffieautomaat ideaal voor bedrijven die actief zijn in een branche waarbij snelheid en gemak bovenaan staan. Benieuwd geworden naar instant? Bekijk onze innovatieve NESCAFÉ instant koffiemachines of ontdek meer over alle kenmerken van een instant koffiemachine.

Filterkoffie machine

Voor een heerlijke kop vertrouwde filterkoffie, kies je voor een filterkoffie machine. Een filtermachine is een snelfilterapparaat met een traditioneel zetsysteem. Eenvoudig in onderhoud en plaatsingslocatie omdat er geen vaste wateraansluiting is vereist. In ons assortiment vind je verschillende soorten filterkoffiemachines van Bravilor.

Koffiecapsule machines

Voor kleine bedrijven bieden wij onder andere koffiecapsule machines aan. Het compacte design maakt een capsulemachine uitermate geschikt voor bedrijven met een beperkte bedrijfsruimte. Ontdek nu onze exclusieve illy capsulemachines en ervaar échte Italiaanse premium koffie op het werk.

Liquid koffiemachines

Liquid koffie, ook wel Cafitesse koffie, is een vloeibaar koffie-extract dat is gemaakt van de beste koffiebonen. Het grootste voordeel van deze koffiesoort, is de snelheid waarmee een kop koffie wordt bereid. Dit type koffie is alleen geschikt voor Cafitesse koffiemachines. Bovendien is het handig om te weten dat liquid koffie in de diepvries bewaard moet worden. Op deze wijze wordt de versheid van de koffie gegarandeerd. Wanneer je deze koffiesoort overweegt is het dus belangrijk dat je een vriezer beschikbaar hebt.

Ontdek alle koffiesoorten

Refurbished koffiemachines

Tot slot kun je bij KoffiePartners ook nog kiezen voor een refurbished koffiemachine. Refurbished betekent letterlijk ‘gerenoveerd’ en is een mooie manier om een gebruikte zakelijke koffiemachine een tweede leven te geven. De gebruikte koffiemachine wordt door onze monteurs uitvoerig gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en vervolgens opnieuw aangeboden voor hergebruik. Uiteraard alleen als de machine aan de kwaliteitsnorm voldoet. Hiermee draag je bij aan een betere wereld, bespaar je kosten en profiteer je bovendien van een flexibele contractduur. Kortom, een win-win!

Waterkoelers voor op het werk

Wil je een waterkoeler kopen of huren voor jouw bedrijf? Wij hebben ook diverse varianten waterkoelers voor bedrijven. Laat jouw medewerkers genieten van koud, gezuiverd drinkwater via de hoge kwaliteit watermachines. De waterkoelers zijn verkrijgbaar met verschillende consumptievariaties: koud water, water op kamertemperatuur, bruisend water en heet water. Alle varianten worden daarnaast aangesloten op de waterleiding. Ontdek nu onze zakelijke waterkoelers!

Vending machines

Met een vending machine kunt je jouw medewerkers altijd een blikje frisdrank of een snack aanbieden. Je kunt zowel een frisdrankautomaat als combi-automaat bij ons huren of kopen. De vending machines zijn tevens voorzien van een handig betaalsysteem. Ontdek ons uitgebreide aanbod vending automaten.

Zakelijke koffiemachine uitproberen?

De juiste koffie op het werk kiezen kan lastig zijn. Om het eenvoudig te maken bieden wij de optie om een week kosteloos een koffiemachine zakelijk uit te proberen. Zo kun je gratis en vrijblijvend kennis maken een professionele koffiemachine. Bij een proefplaatsing denken wij graag met je mee over de beste match voor jouw bedrijf. Daarom komen onze koffie experts graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens een gesprek brengen wij de wensen en behoeftes van jouw medewerkers in kaart.

Vervolgens stemmen wij hier jullie nieuwe koffieautomaat, koffie en bijbehorende producten zoals melk, cacao en suiker op af. Nadat we alle vragen en wensen hebben besproken, doen we geheel vrijblijvend een koffievoorstel op maat. Hierdoor heb je alle opties, mogelijkheden en tarieven meteen overzichtelijk. Sluit het voorstel aan op jullie wensen? Dan starten wij met het regelen van de gratis proefplaatsing. Daarnaast zorgen onze koffie experts ervoor dat de koffieautomaat helemaal perfect is afgesteld op de wensen en behoeften van jouw medewerkers.

Tevreden? Dan laten we de koffiemachine staan. Niet tevreden? Dan komen wij hem weer ophalen. Uiteraard kijken we dan graag met je verder! Benieuwd? Vraag dan nu een gratis proefplaatsing aan!

Proefplaatsing aanvragen