Een vending machine huren of kopen

Met een vending machine kunt u uw medewerkers altijd een blikje frisdrank of een snack aanbieden. U kunt zowel een frisdrankautomaat, combi-automaat als zoetwarenautomaat bij ons huren of kopen. De vending machines zijn altijd voorzien van een betaalsysteem. Bekijk in onderstaand overzicht welke het beste bij uw wensen past of laat u persoonlijk adviseren.

Huren
Full service
1830 x 945 x 825 mm
Huren
Full service
1830 x 720 x 825 mm
Actie
Huren
Kopen
820 x 520 x 570 mm
Kopen
72 x 53,5 x 51 cm
Huren
183 x 114 x 88 centimeter
Huren
168 x 85 x 79 centimeter
Huren
138 x 63 x 68 centimeter
Kopen
42,2 x 23,4 x 38 centimeter
Huren
60 x 29 x 42,5 centimeter
Kopen
183 x 94 x 84,5 centimeter
Huren
142,2 x 71 x 88 centimeter
Kopen
183 x 83 x 84,5 centimeter
Huren
183 x 97,5 x 86 centimeter

Zakelijke vending machine

Assortiment vending machines

Ons assortiment vending machines is ruim opgezet, zo is er altijd een vending machine die bij uw bedrijf past. U kunt bij ons terecht voor frisdrankautomaten, combi-automaten (frisdrank en zoetwaren) en soepmachines. Ook kunnen wij u voorzien van een waterkoeler, bekijk hier het complete aanbod waterkoelers voor bedrijven.

Frisdrankenautomaat huren of kopen

Wilt u een frisdrankmachine kopen of huren voor uw bedrijf? Dat kan! Frisdrankautomaten zijn vooral populair bij middelgrote tot grote organisaties. De ideale oplossing voor een lekkere verfrissing! In ons ruime randassortiment kunt u alle benodigde producten zoals blikjes en petflessen eenvoudig bestellen. Dit type vending machine wordt altijd voorzien van een betaalsysteem. Dit kan zowel met een muntwisselaar als een cashless betaalsysteem.

Combi-automaat voor bedrijven

Speciaal voor organisaties die een totaaloplossing willen bieden, zijn er combi-automaten. In deze vending machines kunt u zowel frisdrank (blikjes en petflessen) als snacks aanbieden. Op het gebied van snacks kunt u zowel zoetwaren zoals chocola, snoep, koek als hartige producten als chips aanbieden. Kortom: voor ieder wat wils!

Full service vending

Heeft u interesse in een vendingmachine op het werk, maar vindt u het bijvullen ervan teveel gedoe? Kies dan voor de optie full service vending. Want met deze optie vullen onze operators uw vendingmachine bij, waarmee u volledig wordt ontzorgd. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw vending automaat!

Zakelijke soepautomaat

Maak uw koffiecorner compleet met een soepmachine! Met één druk op de knop heeft u een lekker kopje soep. Met een Cup-a-Soup automaat voorkomt u afval van losse zakjes en poeder. Speciaal voor soepautomaten zijn er machinezakken. Met één zo’n vending zak kunnen wel 40 koppen soep bereid worden! In ons assortiment bevinden zich ongeveer tien verschillende vending smaken.

Onderhoud aan uw vending machine

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw vending machine, raden wij aan een preventief onderhoudscontract af te sluiten. Hiermee krijgt uw frisdrank, combi- of soepmachine ieder jaar een onderhoudsbeurt en kunt u eventuele storingen voor zijn.

Vendingmachine offerte aanvragen | KoffiePartners

Een vendingmachine kopen of huren?

Kies de vendingmachine voor uw bedrijf!

Wij begrijpen dat de keuze voor een vendingmachine lastig is. Daarom adviseren onze medewerkers u graag over de best passende vendingmachine voor uw bedrijf. Neem direct contact op om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Vrijblijvende offerte opvragen