KoffiePartners & duurzaamheid

Als duurzame koffieleverancier vinden we het belangrijk om niet alleen over duurzaamheid te praten, maar om er ook echt naar te leven. Wij stellen daarom ambitieuze doelen aan de toekomst en proberen met creatieve innovaties zelf het verschil te maken.

KoffiePartners bedrijfspand met 270 zonnepanelen | Klimaat en energie | Close Future

Ons bedrijfspand

Een duurzame koffieleverancier zijn, begint bij onszelf. Ons bedrijfspand aan de A16 wordt gevoed door 270 zonnepanelen en wij maken geen gebruik meer van een gasaansluiting. De verlichting in ons pand bestaat volledig uit ledlampen. Ook het ontwerp van ons gebouw en de klimaatinstallaties zijn efficiënt en energiezuinig. 

Maak een afspraak en kom langs!
Circulaire lampen van karton showroom KoffiePartners | Afvalbeheersing & circulairteit | Close Future

Onze showroom

In onze showroom hebben wij diverse circulaire meubels staan die zijn gemaakt van koffieresidu, zoals: koffie bijzettafels, vergadertafels & lampenkappen. Daarnaast hebben we boven onze koffiebar in de showroom, een aantal prachtige lampen hangen die zijn gemaakt van gerecycled karton. Dat past volledig bij onze duurzame doelstellingen.

Meer weten over onze circulaire meubels?
logo Close Future | Duurzaamheid | CoffeeFresh en KoffiePartners

Close Future

Samen met de Coffee Fresh groep stellen wij  ambitieuze doelen voor een duurzame toekomst. Met Close Future willen wij ons onderscheiden en voor zowel onze medewerkers als klanten duurzaamheid en MVO tastbaar maken.

Ontdek Close Future!

Duurzaam koffie assortiment

Maak impact met koffie!

Als ondernemer kunt u vaak met een klein gebaar al een verschil maken. Dit geldt zeker voor koffie! KoffiePartners helpt u hierbij graag. Wij beschikken over verschillende koffiemerken met alle relevante certificering zoals: Fairtrade, Max Havelaar, UTZ, Rainforest Alliance. Onze topmerken zijn:

Duurzaam CoffeeFresh assortiment | Automaten en assortiment | Close Future

Duurzaam koffieconcept

Naast koffie, kunnen wij nog veel meer leveren om uw duurzame koffievoorziening volledig compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan verse thee, biologisch afbreekbare, CO2 neutrale bekers, bio & fairtrade suiker, houten roerstaafjes en of met FSC geproduceerde koffiemeubels voor uw eigen lounge hoek.

Bekijk onze duurzame koffieconcepten
espressobonen | KoffiePartners

Persoonlijk advies

U kunt direct contact met ons opnemen, wij adviseren u graag over een duurzame koffievoorziening.

Waar kent u ons van?

Meer informatie over uw vraagDirectie | KoffiePartners

De voordelen van thee, ontdekt u in deze blog!  Bij KoffiePartners, zijn wij naast koffie – ook enorme theeliefhebbers! Daarom gingen wij op onderzoek uit naar de geneeskrachtige werking van ons thee assortiment. In deze blog delen wij graag onze bevindingen!

Lees meer

Op 1 juni was de draaidag van onze Limitless Service video. In deze blog nemen we u mee in de making-of en geven we een kijkje achter de schermen.

Lees meer