Duurzame koffieleverancier | Over KoffiePartners

KoffiePartners & duurzaamheid

Niets smaakt zo lekker als een goed gevoel.

Als duurzame koffieleverancier vinden we het belangrijk om niet alleen over duurzaamheid te praten, maar om er ook echt naar te leven. Wij stellen daarom ambitieuze doelen aan de toekomst en proberen met creatieve innovaties zelf het verschil te maken. Want niets smaakt zo lekker als koffie waar je een goed gevoel van krijgt. Wil je meer weten over onze visie op duurzaamheid?

Duurzaam assortiment

De juiste producten maken het verschil!

Bij de inkoop van onze producten, is het beleid zoveel mogelijk duurzaam in te kopen. Veel van onze producten zijn daarom gecertificeerd met topkeurmerken Fairtrade, Rainforest Alliance en Biologisch. Wij geloven dat het koffiemoment van de toekomst naast duurzaam ook diervrij is. Daarom vind je in ons assortiment een volledig vegan koffiemachine aan, met vegan topping, cacao en creamersticks. Wil je ook bijdragen aan een betere wereld? Kies dan voor duurzame koffie op de werkvloer. 

Ontdek ons duurzame assortiment
KoffiePartners bedrijfspand met 270 zonnepanelen | Klimaat en energie | Close Future

Ons bedrijfspand

Een duurzame koffieleverancier zijn, begint bij onszelf.

Ons bedrijfspand aan de A16 wordt gevoed door 270 zonnepanelen en wij maken geen gebruik meer van een gasaansluiting. De verlichting in ons pand bestaat volledig uit ledlampen. Ook het ontwerp van ons gebouw en de klimaatinstallaties zijn efficiënt en energiezuinig. 

Maak een afspraak en kom langs!
Circulaire lampen van karton showroom KoffiePartners | Afvalbeheersing & circulairteit | Close Future

Onze showroom

In onze showroom hebben wij diverse meubels staan die zijn gemaakt van koffiedroes, zoals: koffie bijzettafels, vergadertafels & lampenkappen. Ook scheiden wij ons afval in de volgende afvalstromen: karton, GFT, plastic, koffiebekers en piepschuim. Het afval wordt gescheiden verwerkt door onze afvalverwerker.

Meer weten over onze circulaire meubels?

Ons wagenpark

Als duurzame koffieleverancier is ons wagenpark up-to-date en we rijden zoveel mogelijk elektrisch. Ons doel is om in 2030 een volledig elektrisch wagenpark te hebben. Bij ons pand bevinden zich een aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s die gevoed worden door onze zonnepanelen. Voor de bezorging van onze bestellingen werken wij met vaste afleverdagen en routes. Voor technische hulp op locatie sturen we altijd de dichtstbijzijnde monteur aan. Zo voorkomen we zoveel mogelijk onnodige ritten en beperken we CO2 uitstoot.

Meer weten over onze bezorging?
logo Close Future | Duurzaamheid | CoffeeFresh en KoffiePartners

Close Future

Want de toekomst is dichterbij dan je denkt!

Samen met de Coffee Fresh groep stellen wij doelen voor een duurzame toekomst. MVO ondernemen is voor ons geen loze kreet. Het is een serieus onderwerp waar wij al jaren beleid op voeren en bovenal erg trots op zijn. Om dit beleid uit te dragen en tastbaar te maken hebben wij alle duurzame activiteiten gebundeld onder de naam Close Future. Hiermee willen wij ons onderscheiden en voor zowel ons personeel als onze klanten duurzaamheid tastbaar maken.

Ontdek Close Future doelen
Coffee Fresh duurzaam koffieconcept | KoffiePartners

Duurzaam koffieconcept?

Ga voor een (h)eerlijke koffievoorziening.

Naast koffie, kunnen wij nog veel meer leveren om jouw koffievoorziening volledig compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan verse thee, biologisch afbreekbare en CO2 neutrale bekers. Daarnaast hebben wij ook bio en Fairtrade suiker, bamboe roerstaafjes en FSC geproduceerde koffiemeubels voor uw eigen duurzame koffiehoek.

Bekijk onze duurzame koffie concepten
espressobonen | KoffiePartners

Duurzame kop koffie drinken?

Je kunt direct contact met ons opnemen, wij adviseren je graag over een duurzame koffievoorziening.

  Waar ken je ons van?

  Waarover wil je meer weten?  Welke koffie drinken ze in Italië?

  Geplaatst op 12-08-2022

  Italië, het land van de koffie. Maar welke koffie drinken de Italianen zelf? In deze blog gingen we voor je op onderzoek.

  Lees meer

  Geniet van een fantastische koffiebeleving met ons nieuwe Cento% koffiemeubel.

  Lees meer

  Hoe kies je de juiste koffiemachine?

  Geplaatst op 08-06-2022

  De juiste koffiemachine kiezen kan behoorlijk uitdagend zijn door de vele soorten. In deze blog geven wij 5 tips die je helpen met kiezen!

  Lees meer