Douwe Egberts Cafitesse Excellence Compact Touch

Over liquid koffie

Geniet altijd van verse koffie!

Liquid koffie is een vloeibaar koffie-extract van vers gebrande koffiebonen. Dit koffie-extract wordt na het branden vacuüm verpakt en ingevroren, waardoor alle aroma’s behouden blijven. Hierdoor heb je altijd lekkere, verse koffie. Maar houd er wel rekening mee dat liquid koffie in de diepvries bewaard moet worden. Laat de koffie ongeveer 3-5 dagen ontdooien in de koelkast voordat je jouw liquid koffiemachine bijvult. Vervolgens maak je de lekkerste koffievariaties, zoals een zwarte koffie, cappuccino, espresso en café latte.

Cafitesse Omni koffiecorner | KoffiePartners

Liquid koffiemachines

Snel & weinig onderhoud

Liquid koffie is alleen geschikt voor liquid koffiemachines. In ons assortiment vind je vloeibare koffie van Douwe Egberts, ook wel Cafitesse koffie genoemd. Dankzij het unieke gesloten systeem zijn deze Cafitesse koffiemachines erg hygiënisch. Het voordeel van deze koffiemachines is de snelheid (binnen 4 seconden een kop koffie), maar ook het eenvoudige onderhoud. Want Cafitesse koffie geeft namelijk geen koffieresidu, waardoor je niet meer dan vijf minuten per week hoeft te besteden aan het onderhoud van jouw koffiemachine. Kortom: zorgeloos genieten van verse koffie!

Bekijk onze liquid koffiemachines

Uitgelichte liquid blend

Douwe Egberts Cafitesse Medium Roast | Liquid koffie | KoffiePartners

Douwe Egberts Cafitesse Medium Roast

De smaak van Douwe Egberts Cafitesse Medium Roast is te omschrijven als puur, rond en gebalanceerd met zachte tonen van geroosterde koffiebonen. Uit een verpakking van 1,25 liter haal je ongeveer 240 kopjes koffie.

Bestel Douwe Egberts Cafitesse koffie