Koffiemachine met operating

Uw koffie, onze zorg!

Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw koffiemachine? Kies dan voor de operationele service van KoffiePartners. Want met deze service kiest u voor een operator op locatie, die de verzorging van uw koffiemachine op zich neemt. Kortom: genieten van koffie, zonder kopzorgen!

Laat u vrijblijvend adviseren

Wat houdt de operationele service van KoffiePartners in?

Onze operator op locatie neemt onder andere de volgende taken op zich:

  • Tijdig bijvullen van de koffiemachine
  • Dagelijks reinigen van de koffiemachine
  • Oplossen van eerstelijns storingen
  • Voorraadbeheer van uw koffievoorziening
Operating | Ons team | KoffiePartners

Wij nemen het werk uit handen

Ook bij u?

Het onderhouden van een koffiemachine neemt tijd in beslag. Maar wij nemen deze zorg graag op ons, zodat u meer tijd overhoudt voor uw werkzaamheden. Want ons team van enthousiaste operators maakt dagelijks een ronde langs onze klanten, om de koffiemachines bij te vullen, schoon te maken en de voorraad te beheren. Uiteraard maken wij ook graag een tussenstop op uw locatie! Dus wilt u genieten van lekkere koffie op het werk, en helemaal geen omkijken hebben naar uw koffiemachine? Kies dan voor onze full operating service.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De dagelijkse reiniging van een koffiemachine

Bekijk in deze video wat er komt kijken bij de dagelijkse verzorging van een espressobonenmachine.

Wekelijks reinigen koffiemachine | KoffiePartners

Het belang van goed onderhoud

Voor lekkere koffie

Goed onderhoud is belangrijk voor een jarenlange zorgeloze koffievoorziening. Daarom begint optimaal genieten van lekkere koffie uit uw koffiemachine bij regelmatig reinigen. Voor een espressobonenmachine bestaat dit uit dagelijks spoelen, wekelijks van binnen reinigen en de buitenkant schoon houden. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw koffiemachine of heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op