Bezorging tot aan het keukenkastje | KoffiePartners

Koffie laten bezorgen?

Maak kennis met onze eigen bezorgservice.

Bij een zorgeloze koffievoorziening hoort een snelle en efficiënte levering van jouw bestelling. Ons team enthousiaste bezorgers staat elke dag voor je klaar en levert iedere bestelling tot aan het keukenkastje. Onze bezorgtijden zijn op werkdagen van 8:30 – 17:00 uur. Wij werken met vaste afleverdagen zodat we onze routes zo efficiënt en duurzaam mogelijk kunnen indelen. Hierdoor weet je altijd op welke dag van de week je ons kunt verwachten en draag je bij aan een betere wereld.

Over bestellen

Dankzij ons ruime aanbod voor de zakelijke koffiecorner kunnen wij je volledig voorzien in al jouw (koffie) wensen. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Maar is ook mogelijk per telefoon of e-mail. Wil je meer weten over onze producten of bestelmogelijkheden. Onze koffie experts vertellen je er graag meer over.

Neem contact met ons op!

Duurzaam van A naar B

Draag bij aan een groenere wereld!

Wij houden ons wagenpark up-to-date en waar mogelijk rijden we elektrisch. Bij ons pand bevinden zich een aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s, welke gevoed worden door onze eigen zonnepanelen. Ook werken wij voor de bezorging van bestellingen met vaste afleverdagen en routes, hiermee voorkomen wij zoveel mogelijk onnodige ritten en beperken wij kosten en CO2 uitstoot. Indien de voorraad helemaal op is, kunnen wij artikelen opsturen met DHL zodat het de volgende dag in huis is. Je zit dus nooit zonder koffie. Daarnaast is het tijdens kantooruren ook mogelijk om een bestelling af te halen bij ons magazijn in Zwijndrecht.

Koffie bezorgen bij jouw bedrijf?

Onze bezorgers bedienen je graag! Ontdek de voordelen van onze bezorgdienst:

  • Bezorging tot in jouw keukenkastje
  • Jouw bestelling netjes & veilig verpakt
  • Altijd met een glimlach
Ja, ik wil mijn koffie zakelijk bezorgd