Een storing aan uw koffiemachine komt natuurlijk nooit gelegen. Onze technische dienst helpt u graag, zodat u snel weer zorgeloos kunt genieten van lekkere koffie. Neem voor de snelste afhandeling telefonisch contact met ons op. Onze technische dienst staat op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur voor u klaar.

078-6310300
Onderhoudsinstructie koffiemachine | KoffiePartners

Hulp op locatie

Zo snel mogelijk ter plaatse!

Indien er toch een monteur op locatie benodigd is om de storing te verhelpen, dan streven wij er altijd na om binnen 4 uur ter plaatse te zijn.

Lukt het niet? Dan wordt er diezelfde dag nog een afspraak met u ingepland voor een ander moment.

Technische dienst | Ons team | KoffiePartners

Over onze storingsdienst

7 dagen per week bereikbaar!

Onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar voor de afhandeling van technische vragen en/of storingen. U kunt ons bellen op 078 – 631 0300. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 08:30-17:00 uur.

Ook storingen buiten werktijd en in het weekend verhelpen wij. Indien u belt buiten werktijd hoort u op ons antwoord apparaat welk nummer u kunt contacteren voor storingen. Onze monteur beslist dan op basis van uw storing, of er telefonische assistentie of hulp op locatie benodigd is.

Meer weten over onze storingsdienst?

Storing melden

U kunt direct contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord. Storingen die via dit formulier worden gemeld, worden op werkdagen behandeld.