Een storing aan de koffiemachine komt natuurlijk nooit gelegen. Onze Technische Dienst help je graag, zodat je snel weer zorgeloos kunt genieten van lekkere koffie. Onze Technische Dienst staat op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur voor je klaar.

Onderhoudsinstructie koffiemachine | KoffiePartners

Hulp op locatie

Zo snel mogelijk ter plaatse!

Wij proberen een storing zoveel mogelijk telefonisch op te lossen. Indien er toch een monteur op locatie benodigd is om de storing te verhelpen, dan streven wij er naar om binnen 4 uur ter plaatse te zijn.

Lukt dit niet? Dan wordt er diezelfde dag nog een afspraak met je ingepland voor een ander moment.

Technische dienst | Ons team | KoffiePartners

Over onze storingsdienst

7 dagen per week bereikbaar!

Onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar voor de afhandeling van technische vragen en/of storingen. Je kunt ons bellen op 078 – 631 0300. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag 08:30-17:00 uur.

Ook storingen buiten werktijd en in het weekend verhelpen wij. Indien je belt buiten werktijd hoor je via ons antwoordapparaat welk nummer je kunt bellen voor storingen. De dienstdoende monteur beslist dan op basis van de storing, of er telefonische assistentie of hulp op locatie benodigd is. We doen er alles aan om de storing zo snel mogelijk op te lossen, zodat je weer kunt genieten van een lekker kopje koffie!

Storing melden