Over koffie capsules

Alles wat u wilt weten en meer!

Een koffie capsule is een klein aluminium cupje waarin koffie is verpakt. Wat deze koffiesoort bijzonder maakt is de wijze waarop deze wordt verpakt, namelijk; luchtdicht. Hierdoor kunnen koffie capsules tot wel een jaar na productie vers blijven. Tevens is het een innovatieve wijze om zoveel mogelijk van de smaak en aroma van koffie te bewaren. Als koffie in contact komt met lucht, gaat namelijk veertig procent van het aroma binnen acht uur verloren.

Uitgelichte capsules

Illy Iperespresso capsules Lungo | KoffiePartners

Illy Iperespresso koffiecapsules Lungo

Een mooi evenwicht van kracht en mildheid, met ruimte voor de tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma’s. De kracht van subtiliteit.  Daarnaast maak je met deze Lungo een grotere volume koffie met een zijdezachte cremalaag. Kortom altijd een perfect resultaat! Alleen geschikt voor Iperespresso machines van illy.

Bestel illy koffiecapsules Lungo

Illy Iperespresso koffiecapsules donker

De koffie in de illy Iperespresso capsules donker bestaat uit 9 zuivere Arabicasoorten, uit landen als Ethiopië, Colombia, Costa Rica, Brazilië en India.  Bovendien worden alleen de beste koffieoogsten gebruikt en gemelangeerd. Met de illy Iperespresso Donkere branding haal je een koffie met durf en energie in huis. Alleen geschikt voor Iperespresso machines van illy.

Bestel illy koffiecapsules donker
Ontzorging | Koffie op het werk | KoffiePartners

Persoonlijk advies

Welke koffiecapsules passen bij uw bedrijf?

Welke koffie capsules bij uw bedrijf passen, is compleet afhankelijk van uw wensen en eisen op het gebied van smaak. Met ons uitgebreide illy assortiment kiest u altijd de beste koffie voor uw onderneming. Daarnaast adviseren onze ervaren verkoopmedewerkers u  graag middels een persoonlijk gesprek, waarin zij samen met u in kaart brengen welke wensen en behoeftes u heeft en welke koffie capsules hierbij passen.

Maak een afspraak